Libnet.ro
UNICEF

19:00

Dancila il contrazice pe Emmanuel Macron. Ce spune despremoartea cerebrala a NATO

Adevărul Adevărul,
Dancila il contrazice pe Emmanuel Macron. Ce spune despremoartea cerebrala a NATO

Candidatul PSD pentru functia de presedinte al Romaniei, Viorica Dancila a declarat, duminica seara, la Antena 3, ca nu este de acord cu afirmatiile sefului statului francez, Emmanuel Macron care a spus ca NATO este in moarte cerebrala. Dancila afirma ca Alianta Nord Atlantica trebuie sa fie unita, iar pentru Romania este importanta relatia cu SUA. continuă pe Adevărul

Ludovic Orban despre declaratia lui Emmanuel Macron privind moartea cerebrala a NATO

Premierul Ludovic Orban a comentat declaratia presedintelui Frantei, Emmanuel Macron, care sustine ca NATO se afla in moarte cerebrala, spunand ca aceasta afirmatie nu are legatura cu modul de functionare al Aliantei Nord- Atlantice.

Orban, despre declaratia lui Macron, privind moartea cerebrala a NATO: O declaratie care nu a fost foarte fericita si care oricum nu are legatura cu realitatea

Premierul Ludovic Orban a comentat joi, declaratia presedintelui Frantei, Emmanuel Macron, care sustine ca NATO se afla in moarte cerebrala, spunand ca aceasta afirmatie nu are legatura cu modul de functionare al Aliantei Nord-Atlantice.

Erdogan considera inacceptabile declaratiile lui Macron cu privire la moartea cerebrala a NATO

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan considera inacceptabile declaratiile despre NATO ale omologului sau francez Emmanuel Macron, care a apreciat ca Alianta Nord-Atlantica se afla in stare de moarte cerebrala si a deplans atitudinea Turciei in Siria, relateaza AFP.

Tentativa de asasinat a presedintelui Frantei, Emmanuel Macron. Doi barbati, arestati

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron a fost tinta unei tentative de asasinat. in mometul de fata, doi indivizi suspectati au fost retinuti in localitatea Moselle in detentie preventiva si sunt cercetati pentru tentativa de asasinare. Tentativa de asasinat la adresa presedintelui Frantei. Autoritatile franceze au retinut doi suspecti in anul 2018, autoritatile franceze au retinut patru .

Doi barbati au fost inculpati pentru tentativa de asasinare a presedintelui francez Emmanuel Macron

Doi indivizi suspectati de implicare intr-un plan de asasinare a presedintelui Frantei, Emmanuel Macron, au fost inculpati vineri pentru activitati teroriste.

Traian Basescu, mesaj ferm pentru presedintele francez: NATO este viu si solid tinere Macron si nu in moarte cerebrala cum neinspirat l-ai declarat tu

Europarlamentarul PMP Traian Basescu il contrazice pe presedintele francez Emmanuel Macron care a sustinut ca NATO este in moarte cerebrala si ca tarile europene nu se mai pot baza pe SUA din punctul de.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2746 seconds )