Libnet.ro
UNICEF

07:45

Dancila, despre adoptarea Codului administrativ

România Liberă România Liberă,
Dancila, despre adoptarea Codului administrativ

Premierul Viorica Dancila a declarat ca, daca sunt indeplinite toate criteriile, Codul administrativ. continuă pe România Liberă

Dancila, despre candidatul la prezidentiale: Trebuie sa incepem sondajele. Prioritate vor avea colegii din partid

Liderul PSD, Viorica Dancila, a fost intrebata, miercuri, daca este luat in calcul un candidat la prezidentiale PSD-ALDE, ea sustinand ca sunt luate in calcul toate variantele, inclusiv o candidatura comuna si ca trebuie incepute sondajele pentru desemnarea candidatului la Cotroceni. Dancila a spus ca in aceste sondaje vor avea prioritate membrii PSD care vor sa candideze pentru functia de presedinte al Romaniei.

Viorica Dancila, despre candidatul PSD la prezidentiale: Prioritate vor avea colegii din partid. Ce spune despre Calin Popescu Tariceanu

Premierul Viorica Dancila a vorbit, miercuri, la Parlament despre social-democratii care s-ar putea inscrie in cursa interna pentru desemnarea candidatului la alegerile prezidentiale. Dancila a evitat insa.

Ce spune Viorica Dancila despre o posibila eliberare a lui Dragnea in luna iulie cu ajutorul CCR

Intr-un interviu pentru Adevarul, premierul Viorica Dancila a vorbit despre posibilitatea ca Liviu Dragnea sa fie eliberat din puscarie ca urmare a deciziei CCR. Curtea va judeca pe 3 iulie daca completul de 3 judecatori care l-a condamnat pe Liviu Dragnea in prima instanta la trei ani si jumatate cu executare in dosarul angajarilor fictive a fost legal constituit. O decizie favorabila l-ar scoate pe fostul lider PSD de dupa gratii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )