Libnet.ro
UNICEF

07:45

Dancila, despre mandatul Romaniei la Consiliul UE: Am reusit sa obtinem consensul tuturor statelor

România Liberă România Liberă,
Dancila, despre mandatul Romaniei la Consiliul UE: Am reusit sa obtinem consensul tuturor statelor

Premierul Viorica Dancila a declarat, luni, ca detinerea de catre Romania a Presedintiei rotative a. continuă pe România Liberă

KLAUS IOHANNIS: Presedintia Romaniei la Consiliul UE a fost una foarte buna

Presedintia Romaniei la Consiliul UE a fost una foarte buna, numarul de dosare finalizate cu succes fiind foarte mare, a declarat, joi, presedintele Klaus Iohannis inaintea reuniunii Consiliului European de la Bruxelles.

MINISTRUL STEFAN RADU OPREA: Presedintia Romaniei la Consiliul UE va semna doua acorduri comerciale

Presedintia Romaniei la Consiliul Uniunii Europene va semna, pe data de 30 iunie, la Hanoi, in numele UE, Tratatul de investitii si Acordul de liber schimb cu Vietnam, a declarat, astazi, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, Stefan Radu Oprea.

PSD va testa si un candidat comun PSD ALDE pentru alegerile prezidentiale. Ce spune Dancila despre Tariceanu

Viorica Dancila a anuntat ca in sondajele interne PSD pentru desemnarea prezidentiabilului va fi testat si un candidat comun PSD-ADE. intrebata daca va fi introdus in sondaje numele lui Caln Popescu Tariceanu, Dancila a raspuns Sigur.

Dancila, despre contactarea ambasadei SUA in cazul fetitei din Mehedinti: Trebuie sa vedem ce putem face pentru copil

Premierul Viorica Dancila a precizat sambata, intrebata in legatura cu contactarea ambasadei SUA in cazul fetitei de opt ani de la Baia de Arama, ca, dincolo de modul incalificabil in care autoritatile au intervenit, trebuie luate masuri pentru ca astfel de lucruri sa nu se mai intample. Dancila a mai spus ca trebuie vazut ce se poate face pentru copil.

Dancila, despre inlocuitorul lui Ciorbea: ,,Avocatul Poporului este al celor de la ALDE

Premierul Viorica Dancila a declarat luni ca in interiorul coalitiei PSD-ALDE s-a stabilit ca propun.

Viorica Dancila, despre esecul de la alegeri: Poate a gresit Liviu Dragnea, dar noi restul unde am fost?

Presedintele interimar al PSD, Vioirca Dancila, admite ca PSD a avut o abordare gresita in timpul campanieie electorale pentru alegerile europarlamentare, dar sustine ca social-democratii nu ar trebui sa.

Dancila, despre cazul fetitei din Mehedinti: Masurile pe care le vom lua trebuie sa fie foarte dure. Nu poti sa iei un copil cu forta

Premierul Viorica Dancila a declarat duminica seara, referindu-se la cazul fetitei din Mehedinti adoptata de o familie din SUA, ca masurile luate trebuie sa fie foarte dure criticand interventia procurorului. Nu vreau sa acuz parintii adoptivi, dar cred ca nu poti sa iei un copil cu forta a spus premierul.

Dancila, despre cazul fetitei din Mehedinti: Este incalificabil modul in care a fost tratata

Premierul Viorica Dancila spune ca este incalificabil modul in care a fost tratata fetita din Mehedi.

Dancila, despre conflictul Oprisan-Ciolacu: Nu au fost contre intre ei, ci doar pareri divergente

Premierul Viorica Dancila a vorbit pe tema disputei intre vicepresedintele PSD, Marian Oprisan, si presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu. Liderul interimar al social-democratilor a subliniat ca ar fi doar pareri divergente ale celor doi, cu toate ca cei doi sunt in conflict de aproape doua saptamani, intre cei fiind schimburi de replici si la intalnirea de la Neptun.

Dancila, despre remaniere: Nu pot sa spun daca vreun ministru va fi remaniat. Daca se va considera ca au gresit, luam in calcul

Viorica Dancila, declaratii despre remaniere Nu am vorbit de remaniere deci nu pot sa spun daca un ministru sau altul va fi remaniat. Daca se va considera sau va reoesi ca a gresit vreun minister.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3318 seconds )