Libnet.ro
UNICEF

07:45

Dancila, despre scandalul din Camera Deputatilor: Cred ca trebuie mai multa responsabilitaate din partea celor care azi s-au implicat in acel joc de teatru

Adevărul Adevărul,
Dancila, despre scandalul din Camera Deputatilor: Cred ca trebuie mai multa responsabilitaate din partea celor care azi s-au implicat in acel joc de teatru

Premierul Viorica Dancila a declarat miercuri, referindu-se la scandalul din Camera Deputatilor dupa ce opozitia a cerut revocarea lui Liviu Dragnea si Florin Iordache din conducerea acestui for, ca trebuie mai multa responsabilitaate din partea celor care s-au implicat in acel joc de teatru, apreciind ca nu este benefic sa se faca atat circ cand Guvernul se afla la Bruxelles. continuă pe Adevărul

Dancila despre scandalul din Camera Deputatilor: Cred ca trebuie mai multa responsabilitaate din partea celor care azi s-au implicat in acel joc de teatru

Premierul Viorica Dancila a declarat miercuri, referindu-se la scandalul din Camera Deputatilor dupa ce opozitia a cerut revocarea lui Liviu Dragnea si Florin Iordache din conducerea acestui for, ca trebuie mai multa responsabilitaate din partea celor care s-au implicat in acel joc de teatru, apreciind ca nu este benefic sa se faca atat circ cand Guvernul se afla la Bruxelles.

Politic show: Presedintele Iohannis: Sper ca opozitia sa sustina o motiune de cenzura; PSD nu este capabil sa genereze un guvern performant; Filmul scandalului din Camera Deputatilor. Ce au cstigat liberalii din acest circ politic; Sondaj IMAS: PSD s-a p

Mihai Gadea, reactie pentru presedintele Iohannis: Daca as fi bolnav mintal, as spera ca acest guvern sa cada dupa ce a preluat dosarele europene. Mihai Gadea a spus miercuri seara cu referire la declaratiile. Zegrean: Privind in urma, intamplarea de azi ar putea fi valabila. A fost scandal in Camera Deputatilor. PNL a cerut introducerea pe.

Florin Iordache, dupa scandalul din Camera Deputatilor: Opozitia a adoptat un simulacru de hotarare. Cand am vrut sa facem un vot, si-au scos cartelele si au plecat (VIDEO)

Vicepresedintele Camerei Deputatilor, Florin Iordache, a prezentat, miercuri, propria versiune asupra a ceea ce s-a intamplat in plen, atunci cand liberalii au cerut revocarea lui si a presedintelui Camerei,.

Olguta Vasilescu,despre scandalul din Parlament: Este fara precedent! Un deputat PNL i-a cerut lui Iordache sa vorbeasca la telefon cu presedintele Iohannis

Fostul ministrul al Muncii Lia Olguta Vasilescu a facut declaratii, miercuri,dupa scandalul din Parlament. Olguta Vasilescu spune cadeputatul PNL Nicolae Neagu i-a cerut presedintelui de.

Liviu Dragnea, despre pierderea majoritatii in Camera Deputatilor: Nu ma pricep bine la aritmetica

Liviu Dragnea intrebat despre pierderea majoritatii din Camera Deputatilor a raspuns ironic. Nu ma pricep bine la aritemtica, nu sunt pregatit acum. Despre prezenta redusa a social-democratilor din plenu.

Ce explicatii le-a oferit Florin Iordache jurnalistilor, dupa circul din Camera Deputatilor

Deputatul PNL Raluca Turcan sustine ca votul dat in Parlament, chiar daca nu a fost supus de presedintele de for, a respectat procedura, asa ca Liviu Dragnea a pierdut functia de presedinte al Camerei.

Ce spun Juncker si Dancila despre razboiul politic din Parlament si pierderea majoritatii in Camera

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, si premierul Viorica Dancila au declarat, miercuri, faptul ca PSD si ALDE au in continuare majoritatea care asigura stabilitatea Guvernului, cu toate ca in Camera Deputatilor coalitia are probleme privind trecerea propriilor proiecte dupa ultimele demisii.

VIDEO Scandalul din Parlament - Deputatul PSD Catalin Radulescu, replica pentru un parlamentar din opozitie: Lasa-ne, ma, cu poporul

Lasa-ne, ma, cu poporul, a fost replica deputatului PSD Catalin Radulescu catre un parlamentar al opozitiei, care, in scandalul creat astazi in Camera Deputatilor, i-a spus sa mearga la popor sa ceara voturi.

SCANDAL IN CAMERA DEPUTATILOR Coalitia PSD-ALDE se opune procedurii de vot privind debarcarea lui Liviu Dragnea

Ioan Cupsa, deputat PNL: PSD-ALDE a pierdut majoritatea in Camera Deputatilor in urma recentelor plecari din randurile social-democratilor, coalitia PSD-ALDE ar fi pierdut majoritatea simpla in Camera Deputatilor. Acest lucru a fost cauzat si de pierderea recenta a celor patru deputati PSD, in frunte cu Ion Mocioalca, alesi care au sarit in tabara lui Victor Ponta, la Pro Romania.

Coalitia PSD-ALDE pierde majoritatea n Camera Deputatilor - i lipsesc 2 voturi pentru a nu depinde de alte partide

Dupa ce patru deputati au plecat luni de la PSD la partidul lui Victor Ponta, PSD si ALDE au ramas fara majoritate in Camera Deputatilor, lipsindu-le in acest moment doua voturi pentru a nu depinde de alte partide. Victor Ponta castiga alti patru deputati de la PSD si anunta ca isi poate face grup parlamentar.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2555 seconds )