Libnet.ro
UNICEF

23:00

Dancila, dezamagita si revoltata de raportul MCV: Care este rostul intrebarilor lui Frans Timmermans?

Adevărul Adevărul,
Dancila, dezamagita si revoltata de raportul MCV: Care este rostul intrebarilor lui Frans Timmermans?

Premierul Romaniei Viorica Dancila a declarat, marti seara, intr-o interventie telefonica la Antena 3 ca este dezamagita si revoltata de raportul MCV, intrebandu-se care este rostul celor 18 intrebari pe care Frans Timmermans I le-a adresat. continuă pe Adevărul

Parlamentul European voteaza astazi Rezolutia privind statul de drept din Romnia. Tot astazi, Comisia Europeana publica raportul MCV, care este mai dur pentru Romnia dect pentru Bulgaria

Parlamentul European voteza marti, in plenul de la Strasbourg, Rezolutia privind statul de drept din Romania, care contine 13 recomandari si semnaleaza ingrijorarile privind modificarea legilor justitiei si a codurilor penale din Romania, ce pot submina structural independenta justitiei si capacitatea de lupta impotriva coruptiei. Tot marti, Comisia Europeana va face public raportul in cadrul Mecanismului de Cooperare si Verificare MCV). Potrivit G4Media, documentul arata ca Romania a indeplinit doar doua din cele 12 recomandari si va adauga alte recomandari privind legile justitiei si codurile penale.

Tariceanu ii contrazice pe social-democrati: Raportul MCV nu este un act juridic. El nu poate fi atacat sau contestat in justitie (VIDEO)

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat miercuri, referitor la intentia colegilor de coalitie de a ataca la Curtea Europeana de Justitie raportul MCV, ca acesta nu poate fi contestat. Sa ne.

Tariceanu face precizari: Raportul MCV nu poate fi atacat

Calin Popescu Tariceanu spune ca raportul MCV nu este un act juridic, iar PSD nu ar avea cum sa atace raportul la Curtea de Justitie Europeana. Precizarea vine dupa ce pe surse a aparut informatia cum ca.

Reactia lui Iohannis la raportul MCV: Acest accident al democratiei trage tara inapoi

Comisia Europeana a facut public raportul MCV cu referire la situatia din Romania. La scurt timp dupa, Iohannis a adus numeroase critici la adresa guvernului Dragnea-Dancila pe un ton cat se poate de agresiv. Pe parcursul zilei de marti, 13 noiembrie, Comisia Europeana a facut public un raport privind Mecanismul de Cooperare si Verificare. Documentul [] .

Rezolutia privind statul de drept din Romania si raportul MCV, prezentate in Parlamentul European. Dana Girbovan: Rezolutia este genul de actiune a politicienilor care genereaza euroscepticismul in Romania

Rezolutia privind statul de drept din Romania si raportul MCV vor fi prezentate marti in Parlamentul European. Noul raport MCV ar mari numarul recomandarilor pe care Comisia Europeana le face Romaniei in.

Prima reactie a ministrului Justitiei dupa Raportul MCV: Are iz politic, sunt multe interese, foloseste standarde duble. El nu exclude ca Guvernul sa atace MCV la Curtea Europeana pentru Justitie.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a avut miercuri o prima reactie dupa publicarea Raportului MCV, el sustinand ca acesta are iz politic, foloseste standarde duble si se raporteaza la obiective miscatoare. El a mai sustinut ca este cam mult sa se solicite, de exemplu, suspendarea legilor, iar acest lucru iese din tiparul MCV. Despre posibilitatea ca Guvernul sa atace raportul MCV la Curtea Europeana de Justitiei, Toader a spus ca nu a vorbit nimeni cu el pe aceasta tema, dar nu a exclus sa atace raportul la CJUE.

Prima reactie a ministrului Justitiei dupa Raportul MCV: Are iz politic, sunt multe interese, foloseste standarde duble. El nu exclude ca Guvernul sa atace MCV la Curtea Europeana de Justitie

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a avut miercuri o prima reactie dupa publicarea Raportului MCV, el sustinand ca acesta are iz politic, foloseste standarde duble si se raporteaza la obiective miscatoare. El a mai sustinut ca este cam mult sa se solicite, de exemplu, suspendarea legilor, iar acest lucru iese din tiparul MCV. Despre posibilitatea ca Guvernul sa atace raportul MCV la Curtea Europeana de Justitie, Toader a spus ca nu a vorbit nimeni cu el pe aceasta tema, dar nu a exclus contestarea raportului la CJUE.

Eugen Nicolicea: Din raportul MCV, vom pune n aplicare doar ce este posibil / n decursul timpului ni s-a solicitat si ncalcarea Constitutiei

Eugen Nicolicea a declarat ca vor fi luate in considerare recomandarile din raportul MCV, insa va fi pus in aplicare doar ceea ce este posibil. Deputatul PSD a adaugat ca de la instituirea MCV, Romaniei i-au fost solicitate si lucruri imposibile, cum ar fi incalcarea Constitutiei si a deciziei Curtii Constitutionale.

Tudorel Toader, reactie la raportul MCV: Tind sa cred ca este unul cu iz politic, cu standarde duble

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a avut o prima reactie miercuri la raportul MCV publicat ieri de Comisia Europeana. Acesta a lasat sa se inteleaga ca nu va da curs cerintelor Comisiei Europene, declarand ca Romania este racordata la valorile europene insa trebuie sa aiba demnitatea de a legifera in raport cu intersele romanilor.

Raportul MCV, un pumn aplicat suveranitatii nationale

Rezolutia adoptata de Parlamentul European la adresa Romaniei este una nedreapta, iar raportul MCV reprezinta un pumn aplicat suveranitatii nationale, a afirmat, astazi vicepremierul Paul Stanescu, ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3289 seconds )