Libnet.ro
UNICEF

17:30

Viorica Dancila, dupa ce Tariceanu a spus ca Executivul este impotent: Nu poti fi si la guvernare si in opozitie

Hotnews Hotnews,
 Viorica Dancila, dupa ce Tariceanu a spus ca Executivul este impotent: Nu poti fi si la guvernare si in opozitie

Premierul Viorica Dancila a declarat duminica, la Antena 3, referitor la criticile aduse saptamana trecuta de catre Calin Popescu Tariceanu, ca nu poti sa fii si la guvernare si in Opozitie si a subliniat ca va avea o discutie liderul ALDE sa vada de ce a fost atat de suparat. continuă pe Hotnews

Viorica Dancila explica fenomenul M**E PSD: Ce spune premierul despre cei care au astepta-o cu proteste la Iasi (VIDEO)

Asteptata cu proteste la Iasi, Viorica Dancila le-a spus jurnalistilor ca fenomenul M**E PSD nu reprezinta poprul roman. Doi oameni nu inseamna toata lumea. Marea majoritate sunt oameni care.

Viorica Dancila: Daca ALDE va pleca din coalitie, voi cauta voturi in Parlament pentru a avea voturile necesare guvernarii

Premierul Viorica Dancila e convinsa ca formula PSD-ALDE va rezista la guvernare. Seful PSD si al Guvernului a spus duminica seara la Antena 3 ca nu intelege supararea lui Tariceanu si promite ca va ajusta.

Viorica Dancila a schitat portretul viitorului ministru al Educatiei: Ce calitati trebuie sa aiba cel care va conduce invatamantul romanesc

Premierul Viorica Dancila a spus ca pana marti va trimite propunerile de ministrii presedintelui Klaus Iohannis. Este vorba despre posturile de la Educatie si Interne. Dancila a schitat portretul.

Propunerile de noi MINISTRI, pe masa lui Klaus Iohannis cel tarziu marti. Viorica Dancila: Vom merge pe o remaniere guvernamentala, nu pe o restructurare guvernamentala (VIDEO)

Viorica Dancila a anuntat, vineri, la Iasi, ca cel tarziu marti va trimite propunerile pentru noii ministri presedintelui Klaus Iohannis. Este vorba despre ministrii de la Interne si Educatie, dupa.

Viorica Dancila: Este prima oara cand vin cu elicopterul

Premierul Viorica Dancila a declarat vineri, la Iasi, in cadrul unei conferinte de presa, ca a folos.

Viorica Dancila, prima reactie dupa ce primarul din Iasi a numit-o premierul cu `ZERO REALIZARI`: Mai intai sa ne spuna cum a strans cei 250.000 de euro pentru casa copilului sau (VIDEO)

Viorica Dancila a reactionat, in cadrul vizitei desfasurate la Iasi, dupa ce primarul orasului, Mihai Chirica, a atacat-o in urma cu doua zile, numind-o premierul cu zero realizari, al carei mandat se.

Florin Calinescu, mesaj incendiar catre Viorica Dancila: E o gluma proasta, politicianul nu are sex, e politician si atat

Florin Calinescu a facut noi comentarii acide la adresa premierului Viorica Dancila, intr-o interventie televizata, in care a vorbit despre primele impresii dupa intrarea in viata.

Viorica Dancila, in pelerinaj la Manastirea Putna

Premierul Viorica Dancila a participat la festivitatile de Sfanta Maria, desfasurate la Manastirea Putna din Suceava. Dupa ceremonie, a vizitat si muzeul manastirii. Premierul s-a bucurat de o primire.

Viorica Dancila anunta ca va negocia cu UDMR sustinerea Guvernului: Este normal sa discut

Premierul Viorica Dancila a declarat ca va discuta cu liderul UDMR, Kelemen Hunor, despre sustinere Guvernului in Parlament, informeaza Agerpres. Prezenta, vineri, la Iasi, sefa Executivului a precizat ca.

Viorica Dancila, cu elicopterul in turneu electoral in Moldova, regiunea unde nu s-a construit niciun kilometru de autostrada Fifor: E platit de PSD

In turneu electoral in Moldova, Viorica Dancila a venit cu elicopterul la Iasi, precizand ca pentru a putea ajunge in fiecare judet trebuie sa apeleze si la acest mijloc de transport. Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a precizat ca elicopterul este platit din fondurile partidului.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )