Libnet.ro
UNICEF

15:15

Dancila: Guvernul nu va da nicio OUG pe functionarea justitiei. in cazul recomandarilor organismelor internationale, Ministerul Justitiei va urma procedurile (VIDEO)

B1 B1,
Dancila: Guvernul nu va da nicio OUG pe functionarea justitiei. in cazul recomandarilor organismelor internationale, Ministerul Justitiei va urma procedurile (VIDEO)

Viorica Dancila adeclarat, in debutul sedintei de guvern, ca Executivul nu va adopta nicio Ordonanta de Urgenta privind functionarea justitiei. Premierul s-a declarat contrariata de solicitarea. continuă pe B1

VIDEO UPDATE Viorica Dancila: Guvernul nu va mai adopta nicio Ordonanta de Urgenta legata de functionarea justitiei

Premierul Viorica Dancila sustine ca Guvernul nu va mai adopta nicio Ordonanta de Urgenta legata de functionarea justitiei si ca orice modificare privind functionarea sistemului judiciar trebuie sa treaca printr-o dezbatere transparenta, cu consultarea celor din sistem si a organismelor internationale. De asemenea, ea a sustinut ca Guvernul va respecta recomandarile organismelor internationale.

PANA LA NUMIREA UNUI NOU AVOCAT AL POPORULUI: Tomac solicita premierului sa nu mai adopte nicio OUG

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a solicitat astazi premierului Viorica Dancila sa nu mai adopte nicio OUG pana la numirea unui nou Avocat al Poporului.

VIORICA DANCILA: Guvernul, preocupat de stimularea economiei

Obiectivele pentru dezvoltare durabila ofera solutii concrete pentru imbunatatirea vietii oamenilor, de la reducerea consumului de antibiotice si pana la combaterea saraciei, Guvernul fiind preocupat de stimularea economiei si formarea unei societati sustenabile, a declarat, astazi, premierul Viorica Dancila.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )