Libnet.ro
UNICEF

12:00

Dancila o invita pe Maia Sandu la Bucuresti: E esential sa mentineti angajamentul european

B1 B1,
Dancila o invita pe Maia Sandu la Bucuresti: E esential sa mentineti angajamentul european

Premierul Viorica Dancila a felicitat-o pe Maia Sandu pentru ca a preluat sefia Guvernului Republicii Moldova si si-a manifestat increderea ca noul Executivul de la Chisinau va continua parcursul european al t. continuă pe B1

Viorica Dancila o felicita pe Maia Sandu si o invita sa faca prima vizita externa la Bucuresti, cat mai curand posibil

Premierul Viorica Dancila a felicitat-o pe Maia Sandu pentru ca a preluat sefia Guvernului Republicii Moldova si a invitat-o sa faca prima vizita externa la Bucuresti, cat mai curand posibil.

Viorica Dancila o felicita pe Maia Sandu si o invita la Bucuresti

Prim-ministrul Viorica Dancila a transmis premierului Republicii Moldova, Maia Sandu, un mesaj de fe.

Dancila, mesaj de incurajare pentru Maia Sandu: Pe hotararea Guvernului dumneavoastra se va baza securitatea Republicii Moldova

Prim-ministrul Viorica Dancila a transmis prim-ministrului Republicii Moldova, Maia Sandu, un mesaj de felicitare, in numele Guvernului Romaniei, pentru preluarea mandatului de prim-ministru.

Criza de la Chisinau Dodon le cere functionarilor si militarilor sa recunoasca Guvernul Maia Sandu: Nu trebuie sa fiti complicii uzurpatorilor!

Igor Dodon, presedintele Republicii Moldova, le-a cerut functionarilor publici, colaboratorilor structurilor de forta si militarilor sa sustina procesul de transfer al puterii si sa recunoasca Guvernul condus de Maia Sandu, garantand ca nimeni nu va fi pedepsit in urma acestei decizii.

Maia Sandu: Le solicit judecatorilor Curtii sa-si prezinte imediat demisiile

Premierul Maia Sandu considera ca judecatorii Curtii Constitutionale isi continua delirul, facand de rusine pe plan national si international institutia pe care o reprezinta. Dupa ce Curtea si-a anulat sambata, 15 iunie, propriile hotarari si avize, emise in periuoada 7-9 iunie, Maia Sandu le solicita magistratilor Curtii sa-si prezinte imediat demisiile, transmite IPN.

Maia Sandu cere demisia procurorului general pentru incalcarea Constitutiei

Prim-ministrul Republicii Moldova, Maia Sandu, investita in functie printr-un vot al Parlamentului declarat neconstitutional de Curtea Constitutionala, cere demisia procurorului general, Eduard Harunjen, pentru incalcarea Constitutiei. Maia Sandu considera ca in locul lui Harunjen va fi angajat un procuror independent care se va ocupa de aplicarea legii fata de toti coruptii si calaii acestui regim.

Maia Sandu, despre eliberarea lui Renato Usatii si revenirea in R. Moldova: Ridica mari semne de intrebare

Prim-ministrul Republicii Moldova, Maia Sandu, a declarat ca anularea mandatului de arestare pe numele lui Renato Usatii ridica mari semne de intrebare. Premierul a subliniat ca trebuie sa fie clar pentru cei care incearca sa profite de aceasta perioada de tranzitie - in cel mai scurt timp, vom curata justitia de oamenii corupti, din vechiul sistem, care lucreaza la comanda cuiva si nu in interesul cetateanului si conform prevederilor legale.

NOUA SEFA A GUVERNULUI MOLDOVEAN: Maia Sandu se angajeaza sa consolideze relatiile cu UE

Noul premier moldovean Maia Sandu s-a angajat ieri sa promoveze relatiile cu Uniunea Europeana UE) si sa-i traduca in justitie pe toti cei care se fac vinovati de abuz de putere, inclusiv pe cel mai puternic oligarh din aceasta fosta republica sovietica, Vlad Plahotniuc, care a parasit tara cu o zi inainte.

Maia Sandu: Domeniul justitiei va fi printre prioritatile Guvernului

Printre prioritatile noului Guvern, condus de prim-ministrul Maia Sandu, se numara domeniul justitiei. Noua sefa a executivului spune ca trebuie sa se faca ordine in institutiile judecatoresti, dar trebuie sa se inceapa de la cele mai importante cum ar Consiliul Superior al Magistraturii si Curtea Suprema de Justitie. Declaratiile au fost facute la ProTV Chisinau.

Vlad Plahotniuc a plecat din Republica Moldova. Ce spune Maia Sandu desre riscul ca acesta sa fuga din tara

PDM a anuntat oficial ca Vlad Plahotniuc a parasit, pentru un moment, Republica Moldova. Totul s-a petrecut in miez de noapte. Problemele pentru moldoveni sunt de departe de a-si gasi o rezolvare. Ce se petrece acum? Vlad Plahotniuc a plecat din Republica Moldova Aeroportul International din Chisinau este plin de agitatie. Anuntul de retragere a .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )