Libnet.ro
UNICEF

18:45

Dancila se pregateste pentru audierea din Parlamentul European. S-a intalnit, la Bruxelles, cu liderii grupurilor popularilor europeni si liberalilor

Adevărul Adevărul,
Dancila se pregateste pentru audierea din Parlamentul European. S-a intalnit, la Bruxelles, cu liderii grupurilor popularilor europeni si liberalilor

Premierul Viorica Dancila s-a intalnit, marti, la Bruxelles, cu liderii grupurilor popularilor europeni PPE) si liberalilor ALDE) din Parlamentul European PE), Manfred Weber si, respectiv, Udo Bullmann. continuă pe Adevărul

Dancila se intalneste cu grupurile politice din Parlamentul European

Premierul Viorica Dancila face astazi si m o vizita la Bruxelles, pentru intalniri cu grupurile politice din Parlamentul European. Saptamana viitoare, in plenul Parlamentului European va avea loc o dezbatere despre statul de drept din Romania.

Viorica Dancila se afla la Bruxelles pentru a discuta cu reprezentanti ai grupurilor politice din Parlamentul European

Premierul Viorica Dancila efectueaza o vizita de lucru la Bruxelles, in perioada 25-26 septembrie 2018, in cadrul careia va avea o serie de intrevederi cu reprezentanti ai grupurilor politice din Parlamentul European, precum Grupul Aliantei Progresiste a Socialistilor si Democratilor, Alianta Liberalilor si Democratilor pentru Europa, Grupul Verzilor/Alianta Libera Europeana si Grupul Partidului Popular European, informeaza Guvernul printr-un comunicat de presa.

Viorica Dancila, vizita la Bruxelles: Premierul se intalneste cu reprezentanti ai grupurilor politice din Parlamentul European

Premierul Viorica Dancila se afla, marti si miercuri, in vizita la Bruxelles, unde se va intalni cu reprezentanti ai grupurilor politice din Parlamentul European, potrivit unui comunicat de presa al.

Siegfried Muresan si-a depus candidatura in cursa interna a PNL pentru Parlamentul European. Cum arata bilantul primului sau mandat

Siegfried Muresan, europarlamentar PNL si purtator de cuvant al PPOE, si-a depus dosarul pentru cursa interna in ceea ce priveste alegerile pentru Parlamentul European. Acesta si-a facut si un bilant al mandatului sau pentru legislatura 2014-2018.

Viorica Dancila, la Bruxelles. Informatii in premiera

Viorica Dancila va fi prezenta, miercuri, la o discutie informala in grupul socialistilor europeni, o vizita ce pregateste dezbaterea de saptamana viitoare din Parlamentul European. Dezbaterea vizeaza.

Se agraveaza considerabil situatia Romaniei inainte de prima runda a audierilor in Parlamentul European

Dupa cum stiti, in dimineata zilei de 3 octombrie, la Strasbourg, in plenul Parlamentului European, prin decizia comuna a presedintilor grupurilor politice inclusiv socialistii + ALDE), urmeaza sa aiba loc o audiere consacrata situatiei statului de drept din Romania, ocazie cu care Viorica Dancila a fost convocata sa-si prezinte punctul de vedere, sa asculte ce au de spus reprezentantii Consiliului si Comisiei Europene si europarlamentarii.

Viorica Dancila marcheaza la Bruxelles, Iohannis, in SUA

Informatii explozive despre vizita premierului Dancila la Bruxelles, in pregatirea audierii din Parlamentul European. Viorica Dancila va fi insotita de o delegatie din care fac parte mai multi ministri,.

Viorica Dancila, in vizita de lucru la Bruxelles

Premierul Viorica Dancila efectueaza astazi si maine o vizita de lucru la Bruxelles, context in care va avea o serie de intrevederi cu reprezentanti ai grupurilor politice din Parlamentul European, potrivit Agerpres.

Zi libera pentru elevii din Capitala inainte de referendumul pentru familie

Pe 5 octombrie, de Ziua Mondiala a Educatiei, elevii din Capitala nu vor invata, anunta ISMB, precizand ca pe 8 octombrie, unitatile de invatamant in care vor fi sectiile de votare pentru Referendum vo.

Veste proasta pentru unul din actorii din Las Fierbinti

Actorul Cuzin Toma a pierdut procesul cu CREDIDAM, in urma scandalurilor pe care acesta le-a facut la asociatie. Informatia apare pe site-ul Centrului Roman pentru Administrarea Drepturilor Artistilor.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )