Libnet.ro
UNICEF

16:00

Dancila, replica la acuzatiile lui Dan Barna despre ancheta DLAF

România Liberă România Liberă,
Dancila, replica la acuzatiile lui Dan Barna despre ancheta DLAF

Viorica Dancila a avut prima reactie la declaratiile lui Dan Barna care a spus ca mai bine il anchet. continuă pe România Liberă

inregistrari secrete cu Dan Barna, dupa ancheta celor de la Rise Project

Prezidentiabilul USR, Dan Barna, a convocat aseara o sedinta telefonica de urgenta cu o parte din liderii formatiunii, dupa aparitia anchetei celor de la Rise Project legat de afacerile cu fonduri europene.

Dan Barna neaga ancheta Rise Project si arunca sageti catre Presedintele Iohannis

In reactia dupa publicarea anchetei Rise Project despre afacerile pe care le-a derulat in trecut, li.

Viorica Dancila, prima reactie la afirmatiile lui Dan Barna. Liderul USR ii imputase ancheta DLAF referitoare la proiectele pe bani europeni derulate de firma sa (VIDEO)

Viorica Dancila sustine ca la asemenea lucruri nici nu poate sa dea un raspuns, dupa ce Dan Barna a reclamat ca Departamentul pentru Lupta Antifrauda, care a deschis o ancheta in care este.

De ce vrea Dan Barna sa fie anchetat de procurorii DNA. Viorica Dancila, luata din nou in vizor

Dan Barna a cerut Departamentului antifrauda sa trimita catre DNA contractele firmei sale, care opereaza pe fonduri europene. Presedintele USR a transmis ca nu poate avea incredere in Departamentul pentru lupta antifrauda ca va face o ancheta corecta. De aceea, a cerut ca toate documentele ce au fost stranse si au legatura cu firma pe .

Departamentul pentru lupta antifrauda verifica proiectele lui Dan Barna USR: Au mai fost verificari, nu s-au gasit niciun fel de nereguli financiare sau de oricare alta natura

Proiectele de incluziune sociala pe bani europeni, care implica firma lui Dan Barna, sunt verificate de catre Departamentul pentru lupta antifrauda DLAF), potrivit institutiei. in replica, USR spune ca proiectele au mai fost investigate o data si nu s-au gasit niciun fel de nereguli financiare sau de oricare alta natura. USR apreciaza raspunsul rapid al DLAF - o institutie din cadrul aparatului de lucru al Guvernului, in coordonarea Primului-Ministru Viorica Dancila - in aceeasi zi cu solicitarea de informatii a Rise Project, a transmis si Dan Barna.

Dan Barna (USR), dupa ce DLAF a demarat anchetarea firmei sale: NU vreau sa fiu verificat de doamna Dancila (VIDEO)

Liderul USR, Dan Barna, a declarat, vineri, dupa ce Departamentul pentru Lupta Antifrauda DLAF)a pornit o ancheta privind proiectele cu fonduri europene derulate deacesta, ca vrea ca verificarea s.

Dan Barna cere sa fie anchetat de DNA: DLAF e in coordonarea directa a Vioricai Dancila

Candidatul USR la prezidentiale Dan Barna cere ca ancheta unora dintre proiectele de incluziune sociala pe bani europeni realizate de fosta lui firma sa fie preluata de DNA, institutie in care spune ca are incredere, in comparatie cu Departamentul.

DLAF, precizari despre investigatia care il vizeaza pe Dan Barna: Unul dintre proiecte este controlat, iar alte doua se afla in verificari preliminare

Ancheta jurnalistica despre seful USR, Dan Barna, a dus la o cercetare facuta de cei de la antifrauda, care vor sa stie cum a derulat firma acestuia anumite proiecte cu fonduri europene. Este vorba despre cele.

Paleologu, reactie spumoasa dupa ancheta Rise Project despre Dan Barna: Eroare de casting

Candidatul PMP la alegerile prezidentiale, Theodor Paleologu, sustine ca intelege dezamagirea simpatizantilorUSR, dupa ce au aflat despre trecutul cu probleme al liderului lor, Dan Barna, si ii.

Dezvaluiri explozive despre Dan Barna: fraude si conflicte de interese. Cum si-a facut averea, potrivit RiseProject

Site-ul de investigatii RiseProject a publicat o ancheta care vizeaza averea lui Dan Barna, ce dezvaluie ca frauda si conflictele de interese i-au fost piloni. Prezidentiabilul USR-PLUS a agonisit de-a lungul anilor, dar acum? Dezvaluiri explozive despre Dan Barna: fraude si conflicte de interese la baza reusitei Dan Barna, presedintele partidului care a initiat campania .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )