Libnet.ro
UNICEF

10:30

Dancila trimite Corpul de Control la TAROM dupa dezvaluirile fostei sefe

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Dancila trimite Corpul de Control la TAROM dupa dezvaluirile fostei sefe

Premierul demis Viorica Dancila trimite Corpul de Control la Ministerul Transporturilor si TAROM. Decizia vine dupa ce Daniela Madalina Mezei, sefa TAROM demisa marti, a dezvaluit ca ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, i-a cerut in ziua motiunii sa. continuă pe Wall-Street Ro

Dancila trimite Corpul de control la Tarom si Transporturi, dupa ce fostul director a reclamat ca ministrul Cuc i-a cerut retinerea avioanelor la sol in ziua motiunii de cenzura

Premierul demis Viorica Dancila anunta ca a dispus Corpului de Control sa inceapa verificari la Ministerul Transporturilor si la TAROM, in scopul clarificarii aspectelor manageriale semnalate de mass-media. Directorul demis al Tarom, Madalina Mezei, declara pentru HotNews. ro ca ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, i-a cerut sa retina aeronavele Tarom la sol in ziua motiunii de cenzura, pentru ca unii parlamentari sa nu poata ajunge la vot.

Premierul Viorica Dancila trimite Corpul de Control la Ministerul Transporturilor si TAROM

Premierul Viorica Dancila a dispus Corpului de Control al Prim-Ministrului inceperea unei actiuni de control la Ministerul Transporturilor si la Compania Nationala de Transporturi Aeriene Romane TAROM S. , in scopul clarificarii aspectelor manageriale semnalate de mass-media.

Viorica Dancila, dupa ce a trimis Corpul de control la Tarom si la Transporturi: Voi fi neiertatoare

Premierul Viorica Dancila a spus vineri, la Sacele, in judetul Brasov, ca va fi neiertatoare daca se va dovedi ca cineva a gresit in cazul scandalului dintre fosta directoare a Tarom, Madalina Mezei, si ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, transmite Mediafax.

Prima reactie a lui Dan Barna, dupa dezvaluirile RiseProject: E ca si cum ne-am supara pe Hagi

Prima reactie a lui Dan Barna, dupa dezvaluirile RiseProject privind averea si punctele sale de interes. Prezidentiabilul USR-PLUS a oferit o scurta declaratie pentru Mediafax. Prima reactie a lui Dan Barna, dupa dezvaluirile RiseProject Site-ul de investigatii RiseProject a publicat, marti, o ancheta care vizeaza averea lui Dan Barna, ce dezvaluie ca frauda si conflictele .

Viorica Dancila, mesaj pentru Mircea Geoana, dupa ce a preluat functia de secretar general adjunct al NATO: Aceasta numire onoreaza Romania

Mircea Geoana si-a preluat joi functia de secretar general adjunct al NATO, inlocuind-o pe americanca Rose Gottemoeller. Liderul PSD, Viorica Dancila, l-a felicitat pe pe Geoana pentru ca a reusit sa obtina.

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1904 seconds )