Libnet.ro
UNICEF

12:15

Dancila vine cu noi amenintari, impotriva unui guvern pe care nu-l cunoaste: Nu putem gira lozinci

Playtech Playtech,
Dancila vine cu noi amenintari, impotriva unui guvern pe care nu-l cunoaste: Nu putem gira lozinci

Viorica Dancila trece printr-o perioada foarte dificila, dupa ce a pierdut motiunea de cenzura si urmeaza sa fie inlocuita in pozitia de premier al Romaniei. Victor Orban a fost propus de presedintele Iohannis pentru pozitia de prim-ministru al Romaniei. in teorie, ar avea deja in vedere un guvern, dar nu au fost date publicitatii nume . continuă pe Playtech

CALIN POPESCU TARICEANU: Nu cred ca putem vota un guvern care sa-l aiba pe informatorul Securitatii

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, spune ca ALDE sustine ideea unui guvern monocolor format din reprezentanti ai PNL, si ca formatiunea este dispusa sa sustina un astfel de executiv, insa cu anumite conditii pe care le va discuta cu premierul desemnat.

Sanatatea, cenusareasa unui guvern

Desi sanatatea consuma 16% din totalitatea banilor publici !) iar masurile luate in acest domeniu ne vizeaza direct pe fiecare dintre noi, putini sunt cei interesati de persoanele care conduc acest domeniu si de modul in care urmeaza a-si exercita functia. Motivul este probabil lipsa de cunostinte tehnice, a populatiei in general si a clasei politice in particular, privind modul de functionare a acestui domeniu.

Tariceanu, dupa intalnirea cu Klaus Iohannis: Nu putem vota un guvern care sa-l includa pe Petrov

Tariceanu sustine ca nu poate vota un guvern in care Traian Basescu va fi inclus. Anuntul a fost facut chiar la iesirea liderului ALDE de la intrevederea cu Iohannis din Palatul Cotroceni. O discutie.

Noi reguli la ANAF. Legea care prevede reorganizarea institutiei a fost votata

Reguli noi la ANAF! S-a votat legea care vizeaza reorganizarea institutiei. Camera Deputatilor a anuntat, in cursul zilei de marti, proiectul de lege care prevede masuri noi de reorganizare si de imbunatatire a activitatii Agentiei Nationale de Administrare Fiscala. Ce modificari s-au adus? Noi reguli la ANAF! S-a votat legea care prevede reorganizarea institutiei in .

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )