Libnet.ro
UNICEF

17:15

Dani Mocanu, veste de ultima ora. A aflat ce au decis procurorii

Playtech Playtech,
Dani Mocanu, veste de ultima ora. A aflat ce au decis procurorii

Procurorii au luat o decizie cu privire la dosarul in care Dani Mocanu a fost acuzat. Regele Vizualizarilor, asa cum a fost numit Dani Mocanu, este unul dintre cei mai cunoscuti manelisti din Romania. Dani Mocanu, veste de ultima ora Dani Mocanu este extrem de activ pe retelele de socializare, avand o relatie stransa cu . continuă pe Playtech

Ultima ora. Veste bomba despre cresterea pensiilor: Vor imprumuta bani si vor da mai mult de 15 la suta

Traian Basescu a vorbit in cursul serii de marti despre majorarea pensiilor. Acesta considera ca un procent de 40% ar fi fost mult prea mare si in lipsa contextului pandemiei de COVID-19. Cu toate acestea, fostul presedinte considera ca pensionarii vor primi mai multi bani de la stat, daca guvernantii vor obtine imprumuturi consistente. Ce .

Adevarata cauza a mortii lui Emi Pian. De ce a murit, de fapt, interlopul. Dezvaluiri de ultima ora

S-a aflat adevarata cauza a mortii liderului clanului Duduianu. Avocatul familiei a dezvaluit ca interlopul nu ar fi murit in urma consumului de droguri sau a unui atac de cord, asa cum se vehicula. Despre ce este vorba, de fapt, aflati in paragrafele urmatoare. Care este adevarata cauza a mortii lui Emi Pian Avocatul clanului .

Blue Air, decizie de ultima ora. Ce zboruri vor fi in Europa

Blue Air, compania aeriana low-cost, introduce noi rute, ajungand la un numar de 7 noi estinatii interne si internationale operate de la baza unui oras. Ce le pregateste operatorul aerian calatorilor incepand cu data de 1 octombrie, aflati in paragrafele urmatoare. Blue Air lanseaza rute noi Blue Air introduce rute noi de la Bacau, bifand .

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )