Libnet.ro
UNICEF

16:45

Daniel Funeriu, mesaj pentru Principesa Margareta: Cucoana, nu ati facut nimic pentru Savarsin in afara de a-i exploata frumusetile

Adevărul Adevărul,
Daniel Funeriu, mesaj pentru Principesa Margareta: Cucoana, nu ati facut nimic pentru Savarsin in afara de a-i exploata frumusetile

Fostul ministru al Educatiei, Daniel Funeriu, o critica pe Principesa Margareta, reprosandu-i ca nu a facut nimic pentru Savarsin in afara de a-i exploata frumusetile si ii recomanda ca,inainte sa aiba grija romanilor,sa-i plateasca in mod corect pe oamenii care lucreaza acolo pentru Casa Regala. continuă pe Adevărul

Daniel Funeriu, mesaj pentru Margareta, Custodele Coroanei: Cucoana, nu ati facut nimic pentru Savarsin

Fostul ministru al Educatiei, Daniel Funeriu, o critica pe Margareta, Custodele Coroanei Romane, reprosandu-i ca nu a facut nimic pentru Savarsin in afara de a-i exploata.

Funeriu, catre Principesa Margareta: Cucoana, nu ati facut nimic pentru Savarsin in afara de a-i exploata frumusetile

Fostul ministru al Educatiei, Daniel Funeriu, i-a reprosat Principesei Margareta ca nu a facut nimic pentru Savarsin, desi i-a exploatat frumusetile, si i-a recomandat ca, inainte sa poarte de.

Principesa Margareta: Romani, tara a pierdut pe Regele Mihai I. Am pierdut, ca voi toti, un parinte. Bunatatea si iertarea sa au invins toate relele secolului trecut... (VIDEO)

Principesa Margareta, Custodele Coroanei, a transmis un mesaj romanilor, dupa trecerea in nefiinta a Regelui Mihai. Romani, tara a pierdut pe Regele Mihai I. Timp de peste noua decenii,.

Imagini emotionante cu doua dintre fiicele Regelui Mihai, Principesa Margareta si Principesa Maria - VIDEO

Imagini emotionante au fost filmate in exclusivitate de Antena 3 cu doua dintre fiicele Regelui Mihai, Principesa Margareta si Principesa Maria. Altetele Sale au depus o coroana in fata casei din.

Principesa Margareta este noua Regina a Romaniei

Principesa Margareta a primit automat titlul de Regina a Romaniei dupa decesul tatalui sau, Majestatea Sa Regele Mihai I. Iata ce se intampla cu sotul acesteia, Principele Radu.

Principesa Margareta sau Regina Margareta? Avocatul Casei Regale, anunt despre succesiune

Imediat dupa decesul Regelui Mihai, au aparut multe discutii despre succesiune si titlul pe care il va primi Principesa Margareta. Statutul Casei .

Regele Mihai a murit. Principesa Margareta devine Regina. Ce titlu va avea Radu Duda

Principesa Margareta devine, odata cu moartea Regelui Mihai, Regina Margareta, dupa cum este stabilit in Statul Casei Regale, modificat la mijlocul anilor 2000. De asemenea, aceasta va ramane si sef al Casei Regale.

OFICIAL: Principesa Margareta a devenit REGINA dupa decesul Regelui Mihai. SURPRIZA! Ce titlu va primi Radu Duda

Alteta Sa Regala Principesa Margareta devine Regina dupa decesul Regelui Mihai. Casa Regala a publicat miercuri Normele Fundamentale ale Familiei Regale a Romaniei, unde se mentioneaza ca imediat dupa.

LIVE TEXT Custodele Coroanei, Principesa Margareta, face o declaratie catre tara la ora 19.00

Custodele Coroanei, Principesa Margareta, face o declaratie catre tara de la ora 19. 00, dupa cum a anuntat Secretariatul Regal, marti, in urma mortii Regelui Mihai.

Regele Mihai a murit / Custodele Coroanei, Principesa Margareta, va face o declaratie catre tara, marti seara, la ora 19,00

Custodele Coroanei, Principesa Margareta, va face o declaratie catre tara, marti seara, la ora 19, anunta Secretariatul Regal, intr-un comunicat postat pe site-ul familiaregala. ro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )