Libnet.ro
UNICEF

12:45

Daniel Zamfir anunta modificari la Legea Darii in plata

Antena3 Antena3,
Daniel Zamfir anunta modificari la Legea Darii in plata

Senatorul ALDE Daniel Zamfir anunta modificari la Legea Darii in plata, adoptate de parlament, explicand ca au fost adaugate trei cazuri certe de impreviziune si amintind ca PNL si USR nu au fost de acord cu. continuă pe Antena3

Deputatii din Comisia Juridica au avizat favorabil marti modificarile la legea darii in plataLegea ar putea intra miercuri in plenul Parlamentului Impreviziunea nu va mai fi decisa de instanta

Deputatii din Comisia juridica, de disciplina si imunitati a Camerei Deputatilor au avizat favorabil marti modificarile aduse legii darii in plata, ceea ce inseamna ca sunt considerate elemente imprevizibile deprecierea cursului de schimb cu minimum 20%, a valorii imobilului cu 50% fata de momentul cumpararii si majorarea gradului de indatorare din total venituri al clientului. Amendamentele au apartinut senatorului ALDE Daniel Zamfir, care e si initiatorul legii privind darea in plata. Proiectul de lege ar putea ajunge miercuri in plen pentru a fi supus votului.

Modificarile senatorului Zamfir la Legea Darii in Plata - adoptate de deputati

Modificarile Legii privind Darea in Plata, propuse de senatorul ALDE Daniel Catalin Zamfir, au fost adoptate, astazi, in Camera Deputatilor, dupa cum a anuntat parlamentarul pe pagina sa de Facebook.

Senatorul Daniel Zamfir: Presiunea constanta pe care Mugur Isarescu a facut-o asupra Guvernului a dat roade

Senatorul ALDE, Daniel Zamfir, a reactionat pe pagina sa de facebook in ceea ce priveste sustinerea Guvernului pentru un nou mandat al lui Mugur Isarescu, guvernatorul Bancii Nationale. Potrivit senatorului,.

Olguta Vasilescu anunta modificari majore la Legea adoptiei, la cateva zile dupa cazul care a ingrozit Romania

Fostul ministru al Muncii, Lia olguta Vasilescu, anunta ca Legea adoptiilor va fi schimbata. Anuntul PSD-istei vine la doar cateva cazul Sorinei, fetita fortata de autoritati sa paraseasca.

SCANDAL in ALDE! Daniel Zamfir nu tine cont de Tariceanu si indeamna la revolta: Voi vota impotriva lui Mugur Isarescu, sper sa faca si altii la fel

Schimbarea radicala a lui Calin Popescu Tariceanu in privinta sustinerii lui Mugur Isarescu pentru un nou mandat la BNR starneste revolta in ALDE. Liderul grupului ALDE din Senat, Daniel Zamfir, a anuntat .

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2159 seconds )