Libnet.ro
UNICEF

01:05

Danske Bank, anchetata si in Marea Britanie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Danske Bank, anchetata si in Marea Britanie

Agentia nationala britanica pentru combaterea infractionalitatii NCA) a anuntat, vineri, ca a deschis o investigatie privind legaturile dintre firme inregistrate in Regatul Unit si subsidiara estoniana a Danske Bank A/S, implicata intr-un scandal de spalare de bani, transmite Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Danske Bank, anchetata de autoritatea daneza din sectorul financiar

Autoritatea daneza de Supraveghere in Domeniul Financiar FSA) a lansat o noua ancheta in urma implicarii Danske Bank A/S intr-un scandal de spalare de bani, care a socat opinia publica, transmit DPA si Reuters.

Business report: Prelungirea Ghencea: largirea celei mai aglomerate sosele din sud-vestul Capitalei va costa 558 milioane de lei. Lucrarile vor dura doi ani; Enel va construi o retea de statii de ncarcare pe masini electrice; Autobuz electric care poate

Scandalul Danske Bank se extinde in Marea Britanie. Agentia nationala britanica pentru combaterea infractionalitatii NCA). Romania, tara celor mai mari fraude cu TVA din UE. Romania a redus in ianuarie 2016 rata standard de la 24% la 20%. Schimbarea a avut.

EBA va cerceta modul in care a fost supervizata activitatea Danske Bank

Comisia Europeana a cerut Autoritatii Bancare Europene EBA) sa investigheze ce nu a functionat in supervizarea subsidiarei estoniene a Danske Bank A/S, implicata intr-un scandal de spalare de bani, transmite Reuters.

Donald Tusk afirma ca un compromis cu Marea Britanie este n continuare posibil

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, a declarat ca este convins ca Uniunea Europeana si Marea Britanie inca pot sa ajunga la un compromis pe tema Brexit, dupa ce premierul britanic Theresa May a denuntat impasul inregistrat in negocieri, informeaza agentia Reuters.

CEZAR OUATU a CUCERIT juriul de la X Factor din Marea Britanie! Imagini incendiare cu MOMENTUL din COMPETITIE (VIDEO)

Cezar Ouatu a cucerit juriul de la X Factor din Marea Britanie cu interpretaria ariei Nessun Dorma. imi este imposibil sa inteleg ce reusesti sa faci cu vocea ta. Este absolut incredibil, i-a.

Un acrobat roman a murit in conditii misterioase in Marea Britanie

Mister in cazul unui acrobat roman care a murit la un circ din localitatea Cleethorpes din Marea Britanie. Iosif Totoi, in varsta de 21 de ani, a fost gasit mort in apropierea cortului circului la care lucra.

Moartea unui acrobat roman in Marea Britanie, invaluita in mister

Mister in cazul mortii unui acrobat roman, la un circ din localitatea Cleethorpes din Marea Britanie. Iosif Totoi a fost gasit mort in apropierea cortului circului la care lucra. Avea doar 21 de ani.

Marea Britanie avertizeaza ca ar putea sa nu existe un acord privind Brexitul. Ce conditii se impun

Marea Britanie va parasi Uniunea Europeana fara un acord daca liderii blocului nu vor manifesta flexibilitate cu privire la granita irlandeza, a declarat pentru BBC ministrul britanic al transporturilor, Ch.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1941 seconds )