Libnet.ro
UNICEF

23:16

Daria Parkhomenko a obtinut premiul I in sectiunea de pian a Concursului Enescu 2018

Adevărul Adevărul,
Daria Parkhomenko a obtinut premiul I in sectiunea de pian a Concursului Enescu 2018

Daria Parkhomenko Rusia),in varsta de 27 de ani,a castigat Concursul Enescu 2018, Sectiunea Pian, dupa o Finala in care a interpretat Concertul pentru pian si orchestra nr. 3 in re minor op. 30de Serghei Rahmaninov. in urma votului juriului, concurenta s-a clasat pe o pozitie de egalitate cu castigatorul locului al II-lea Daumants Liepins -, iar decizia finala a apartinut presedintelui juriului, Philippe Entremont. continuă pe Adevărul

Daria Parkhomenko a obtinut premiul I la Concursul Enescu 2018 - Sectiunea Pian

Concursul George Enescu 2018 a ajuns la final. Daria Parkhomenko este castigatoarea Sectiunii Pian. Un roman si un coreean premiati la Sectiunea Compozitie. Daria Parkhomenko Rusia), in varsta de 27.

Daria Parkhomenko a obtinut premiul I la Concursul Enescu 2018 - Sectiunea Pian

Daria Parkhomenko Rusia), in varsta de 27 de ani, a castigat Concursul Enescu 2018, Sectiunea Pian, dupa o Finala in care a interpretat Concertul pentru pian si orchestra nr. 3 in re minor op. 30 de Serghei.

O seara cu Rahmaninov: Alexander Panfilov (Rusia), Daria Parkhomenko (Rusia) si Daumants Liepins (Letonia) intra in Finala Sectiunii de Pian a Concursului Enescu 2018

Alexander Panfilov Rusia), Daria Parkhomenko Rusia) si Daumants Liepins Letonia) sunt pianistii care vor incanta publicul duminica seara, pe 23 septembrie, in cadrul Finalei Sectiunii Pian, care marcheaza.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )