Libnet.ro
UNICEF

18:45

Darius Olaru (Gaz Metan Medias) a semnat cu FCSB

Hotnews Hotnews,
 Darius Olaru (Gaz Metan Medias) a semnat cu FCSB

Darius Olaru 21 de ani) de la Gaz Metan Medias a semnat oficial cu FCSB, clubul lui Gigi Becali. Anuntul a fost facut de impresarul fotbalistului, pe o retea de socializare. continuă pe Hotnews

Liga 1, play-out: FC Botosani, victorie cu Gaz Metan Medias (scor 1-0)

Formatia FC Botosani a invins, vineri seara, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Gaz Metan Medias, in etapa a XI-a a play-out-ului Ligii I.

LIVE Botosani - Gaz Metan (20:00)

Etapa a 11-a din playout incepe, vineri seara, cu meciul dintre FC Botosani si Gaz Metan Medias. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea live video meciul .

LIVE Botosani - Gaz Metan

Etapa a 11-a din playout incepe, vineri seara, cu meciul dintre FC Botosani si Gaz Metan Medias. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea live video meciul .

Asa am trait Botosani - Gaz Metan

Etapa a 11-a din playout a inceput, vineri seara, cu meciul dintre FC Botosani si Gaz Metan Medias. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea live video meciul .

Botosani si Gaz Metan deschid etapa a 11-a din playout. Cine se va impune?

Etapa a 11-a din playout incepe, vineri seara, pe stadionul Municipal din Botosani cu meciul dintre echipa locala si Gaz Metan Medias, liderul din playout.

Cotele pentru urmatorul antrenor de la FCSB. Cine va fi al 21-lea nume din era lui Gigi Becali?

Vicecampioana a Ligii 1 Betano pentru al patrulea an consecutiv, FCSB e pusa, din nou, in ipostaza de a cauta un antrenor cu care sa opreasca dominatia celor de la CFR Cluj, dupa ce Mihai Teja a fost anuntat ca nu va mai continua pe banca tehnica si sezonul viitor. Betano a intocmit cotele pentru urmatorul tehnician al ros-albastrilor, iar favorit este Edward Iordanescu, managerul general al lui Gaz Metan Medias aflat in fruntea listei lui Gigi Becali.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2417 seconds )