Libnet.ro
UNICEF

01:05

Darius Valcov acuza un santaj dupa publicarea OUG 114 si spune ca Iohannis vrea sa induca teroare si frica

Adevărul Adevărul,
Darius Valcov acuza un santaj dupa publicarea OUG 114 si spune ca Iohannis vrea sa induca teroare si frica

Darius Valcov, consilierul premierului Viorica Dancila, a vorbit la Antena 3 despre domeniile in care sunt interese ca Romania sa nu se dezvolte si despre ordonanta pe lacomie. continuă pe Adevărul

Darius Valcov acuza un santaj indirect sau direct dupa publicarea OUG 114: Daca ar exista o pierdere foarte mare cand o agentie coboara ratingul, e bine sa renunti la unele mici chestiuni

Darius Valcov, consilier al premierului Viorica Dancila si condamnat in prima instanta la 8 ani de inchisoare, s-a aratat dispus sa renunte la unele mici chestiuni din controversata ordonanta de urgenta 114, dar a denuntat un lobby extraordinar de puternic cu ramificatii in toata lumea si o forma de santaj indirect sau direct/.

Valcov acuza un santaj pe OUG 114: Cand acest lobby extraordinar de puternic vine si spune te coboram putin ca rating al tarii, in momentul acela trebuie sa fii dispus la dialog

Eminenta cenusie din spatele programului economic al PSD, Darius Valcov, a dat vina, duminica seara, pe un santaj ce este facut asupra Guvernului care obliga executivul sa vina cu modiificari la OUG.

Darius Valcov la Subiectiv: Romania este santajata direct sau indirect dupa OUG 114

Darius Valcov, consilierul premierului Viorica Dancila, a vorbit la Subiectiv despre principalele probleme din economie. Iata principalele sale declaratii: Pe comunicatii avem patru actori. Orice.

Dragnea, Valcov, Tariceanu si secundul lui Isarescu discuta SOARTA TARII - Ce se va intampla cu OUG 114

Liviu Dragnea a avut, joi, o intrevedere cu liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, consilierul economic al premierului Viorica Dancila, Darius Valcov, si cu prim-viceguvernatorul BNR Florin Georgescu, potrivit.

PNL lanseaza atacul asupra OUG 114. Ionel Danca: Zilele ei sunt numarate, la fel si pentru ticalosii din PSD si ALDE care care vor sa distruga economia cu cifrele pe masa

Ordonanta de urgenta nr. 114 va intra de saptamana viitoare in dezbaterea Camerei Deputatilor, iar PNL pregateste atacul pentru a respinge aceasta masura promovata de Darius Valcov si Eugen Teodorovici.

Dragnea anunta modificarea OUG 114, dupa ce vor fi gasite solutiile acceptate de partile implicate

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat sambata ca, in a doua parte a lunii, Guvernul ar putea adopta o ordonanta de urgenta care sa completeze OUG 114/2018, dupa ce vor fi gasite solutii acceptate de toate partile din domeniile bancar, energie si operatorii de telefonie mobila, transmite Mediafax.

Florin Citu: OUG 114 serveste intereselor rusesti. Totul vine dupa ce Teodorovici a fost in Cuba cu escala la Moscova

Senatorul liberal Florin Citu trage un semnal de alarma despre efectele OUG 114 care are un singur beneficiar major si anume Rusia, iar acest lucru devine si mai suspect avand in vedere ca Eugen Teodorovici a.

Darius Valcov despre Victor Ponta: E capitan la unitatea de fantome

Darius Valcov relanseaza in spatiul public tema apartenentei lui Victor Ponta la SIE. intrebat cum comenteaza o afirmatie a fostului premier, Valcov l-a numit capitan la unitatea de.

INEVITABILUL S-A PRODUS! Ludovic Orban: Comisia Europeana a anuntat ca Romania pierde fonduri UE din cauza OUG 114

INEVITBILUL S-A PRODUS, avertizeaza presedintele PNL, Ludovic Orban. Acesta afirma ca oficialii de la Bruxelles au avertizat Romania ca va pierde din fondurile europene din cauza OUG 114. Dupa ce a.

Darius Valcov, atac foarte dur la Isarescu: imi doresc din tot sufletul ca noua echipa la conducerea BNR sa fie una de patrioti / Altfel, Romania nu va putea sa scoata capul din tarana

Darius Valcov a lansat duminica seara, de la Antena 3, un atac foarte dur la adresa Bancii Nationale a Romaniei si a guvernatorului BRN, afirmand ca isi doreste din tot sufletul ca noua echipa de la conducerea bancii centrale sa fie una de patrioti.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )