Libnet.ro
UNICEF

08:45

Darius Valcov afla astazi daca va fi mentinut sub control judiciar

România Liberă România Liberă,
Darius Valcov afla astazi daca va fi mentinut sub control judiciar

Fostul consilier al premierului Dancila Darius Valcov ar urma sa afle vineri daca instanta mentine m. continuă pe România Liberă

Darius Valcov ar urma sa afle daca va fi mentinut sub control judiciar pentru publicarea protocolului dintre Parchetul ICCJ si SRI

Fostul consilier al premierului Dancila Darius Valcov ar urma sa afle vineri daca instanta mentine masura controlului judiciar pe o perioada de 60 de zile decisa in cazul sau in dosarul in care este acuzat de divulgarea secretului care pericliteaza securitatea nationala, pentru publicarea protocolului dintre Parchetul ICCJ si SRI. El a contestat controlul judiciar la Curtea de Apel Bucuresti.

Darius Valcov scapa de controlul judiciar: ce a declarat la Curtea de Apel Bucuresti VIDEO

Darius Valcov a contestat masura controlului judiciar si s-a prezentat, vineri, la Curtea de Apel Bucuresti unde se judeca acest apel. Procurorii au cerut control judiciar in cazul sau tocmai pentru a fi siguri ca nu fuge din tara, in conditiile in care inalta Curte e asteptata sa dicteze o sentinta definitiva in dosarul sau, .

Darius Valcov va afla astazi decizia privind controlul judiciar

Fostul consilier al premierului Dancila Darius Valcov ar urma sa afle astazi daca instanta mentine masura controlului judiciar pe o perioada de 60 de zile decisa an cazul sau in dosarul in care este acuzat de divulgarea secretului care pericliteaza securitatea nationala, pentru publicarea protocolului dintre Parchetul ICCJ si SRI.

Darius Valcov a fost pus sub control judiciar de DIICOT. O postare pe Facebook i-a adus problemele

Darius Valcov a fost pus sub control judiciar de DIICOT pentru 60 de zile din cauza unei fapte lipsite de orice rationament. A publicat pe Facebook protocolul secret SRI-PiCCJ. Darius Valcov, acuzat ca a pus pe Facebook un document clasificat Darius Valcov a facut una dintre cele mai imprudente fapte din viata sa in acel .

Darius Valcov, in fata magistratilor: Fostul consilier al premierului afla daca scapa de controlul judiciar(VIDEO)

Darius Valcov, fost consilier al premierului Dancila, contesta interdictiile impuse de procurorii DIICOT in dosarul in care este acuzat de divulgarea secretului care pericliteaza securitatea nationala, in.

PENTRU PUBLICAREA PROTOCOLULUI DINTRE PARCHETUL ICCJ SI SRI: Darius Valcov a fost plasat sub control judiciar

Fostul consilier al premierului Dancila Darius Valcov a fost plasat sub control judiciar pe o perioada de 60 de zile pentru divulgarea secretului care pericliteaza securitatea nationala, prin publicarea protocolului dintre Parchetul ICCJ si SRI.

Darius Valcov a fost pus sub control judiciar de DIICOT. Are interdictie de a parasi Slatina

Darius Valcov a fostpus, marti, sub control judiciar de DIICOT pentru ca a divulgat secrete care pericliteaza securitatea nationala. Este vorba despre protocolul secret SRI-Parchetul General, pe care.

Darius Valcov, pus sub control judiciar de DIICOT dupa ce a publicat pe Facebook protocolul SRI-Parchet

Darius Valcov, fostul consilier al premierului Viorica Dancila si eminenta cenusie a programului economic al PSD si artizan al mai multor masuri economice controversate, a fost pus sub control judiciar de procurorii DIICOT, pentru divulgarea secretului care pericliteaza securitatea nationala, dupa ce a publicat pe Facebook protocolul secret intre Parchetul General si SRI.

Darius Valcov, pus sub control judiciar

Darius Valcov a fost pus sub control judiciar. Acesta a fost acuzat de divulgare de secrete oficiale Stire in curs.

Darius Valcov, pus sub control judiciar de DIICOT in dosarul publicarii protocolului secret dintre Parchet si SRI

DIICOT a anuntat marti ca a inceput urmarirea penala impotriva lui Darius Valcov, fostul consilier al premierului Dancila, si ca a fost plasat sub control judiciar in dosarul in care e acuzat ca a divulgat informatii secrete. in luna august a anului trecut Valcov a publicat pe Facebook copia protocolului de colaborare dintre Parchetul General si SRI.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )