Libnet.ro
UNICEF

07:00

Darius Valcov, atac foarte dur la Isarescu: imi doresc din tot sufletul ca noua echipa la conducerea BNR sa fie una de patrioti / Altfel, Romania nu va putea sa scoata capul din tarana

Hotnews Hotnews,
 Darius Valcov, atac foarte dur la Isarescu: imi doresc din tot sufletul ca noua echipa la conducerea BNR sa fie una de patrioti / Altfel, Romania nu va putea sa scoata capul din tarana

Darius Valcov a lansat duminica seara, de la Antena 3, un atac foarte dur la adresa Bancii Nationale a Romaniei si a guvernatorului BRN, afirmand ca isi doreste din tot sufletul ca noua echipa de la conducerea bancii centrale sa fie una de patrioti. continuă pe Hotnews

Darius Valcov: imi doresc din tot sufletul ca noul guvernator si noua echipa de la BNR sa fie patrioti. Altfel, Romania nu va putea scoate capul din tarana

Darius Valcov, consilierul premierului Dancila, a dat de inteles la Subiectiv ca BNR va avea un nou guvernator si o noua echipa de conducere, aratand ca, desi administreaza zeci de miliarde de euro,.

Darius Valcov continua atacurile dure la adresa lui Isarescu: Cam asta e situatia in Romania cand unii se cred mai destepti si pe viata intr-un anume loc

Eminenta cenusie din sptale programului economic al PSD, Darius Valcov, continua seria atacurilor dure la adresa guvernatorului BNR, Mugur Isarescu, cu ocazie fiecarei iesiri publice. Duminica seara,.

Darius Valcov acuza un santaj indirect sau direct dupa publicarea OUG 114: Daca ar exista o pierdere foarte mare cand o agentie coboara ratingul, e bine sa renunti la unele mici chestiuni

Darius Valcov, consilier al premierului Viorica Dancila si condamnat in prima instanta la 8 ani de inchisoare, s-a aratat dispus sa renunte la unele mici chestiuni din controversata ordonanta de urgenta 114, dar a denuntat un lobby extraordinar de puternic cu ramificatii in toata lumea si o forma de santaj indirect sau direct/.

Darius Valcov despre Victor Ponta: E capitan la unitatea de fantome

Darius Valcov relanseaza in spatiul public tema apartenentei lui Victor Ponta la SIE. intrebat cum comenteaza o afirmatie a fostului premier, Valcov l-a numit capitan la unitatea de.

Darius Valcov acuza un santaj dupa publicarea OUG 114 si spune ca Iohannis vrea sa induca teroare si frica

Darius Valcov, consilierul premierului Viorica Dancila, a vorbit la Antena 3 despre domeniile in care sunt interese ca Romania sa nu se dezvolte si despre ordonanta pe lacomie.

Darius Valcov la Subiectiv: Romania este santajata direct sau indirect dupa OUG 114

Darius Valcov, consilierul premierului Viorica Dancila, a vorbit la Subiectiv despre principalele probleme din economie. Iata principalele sale declaratii: Pe comunicatii avem patru actori. Orice.

Dragnea, intalnire cu Darius Valcov, Tariceanu si prim-viceguvernatorul BNR Florin Georgescu

Liderul PSD Liviu Dragnea discuta in biroul sau din Parlament, la aceasta ora, cu Darius Valcov, consilierul pe probleme economice al premierului Viorica Dancila, cu liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu si cu prim-viceguvernatorul BNR Florin Georgescu.

Liderul senatorilor PNL:E criminal ce facTeodorovici si Valcov. Li s-a dat ordin in ruseste sa nu abroge Ordonanta de urgenta 114?

Liderul senatorilor PNL, Florin Citu, a lansat un atac foarte dur la adresa ministrului Eugen Teodorovici si a consilierului premierului, Darius Valcov, sustinand ca cei doi actioneaza la ordine din exterior pentru a distruge economia, fiind sugerata influenta Moscovei.

Victor Ponta: Fondul Suveran de Jefuire a Romaniei de catre mafiotii Dragnea si Valcov merge mai departe!

Fostul premier Victor Ponta lanseaza un atac foarte dur la adresa Fondului Suveran de Dezvoltare si Investitii dupa ce Ministerul Finantelor a pus in dezbatere proiectul de hotarare de guvern pentru.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )