Libnet.ro
UNICEF

13:30

DARIUS VALCOV, IN ATENTIA PROCURORILOR DIICOT Desecretizarea protocolului, din 2016, dintre SRI si Parchetul General, ilegala

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DARIUS VALCOV, IN ATENTIA PROCURORILOR DIICOT Desecretizarea protocolului, din 2016, dintre SRI si Parchetul General, ilegala

Scandalul protocoalelor secrete incheiate in anul 2009 si 2016 intre Serviciul Roman de Informatii si Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie s-a aprins cu trei zile inaintea alegerilor europarlamentare, in urma unor informatii aparute, pe surse, in presa. continuă pe Ziarul Bursa

Darius Valcov, urmarit penal de DIICOT in dosarul privind publicarea protocolului Parchet-SRI din 2016

Darius Valcov, consilierul premierului Viorica Dancila, este urmarit penal in ancheta DIICOT pentru publicarea pe Facebook a protocolului secret din 2016 intre Parchetul General si SRI.

Darius Valcov, urmarit penal de DIICOT in dosarul publicarii protocolului secret

DIICOT a inceput urmarirea penala in personam pentru infractiunea de divulgare a secretului care pericliteaza securitatea nationala articolul 407 din Codul penal, alineatul 3) fata de Darius Valcov, consilier al premierului Viorica Dancila, scrie G4media, care citeaza surte judiciare.

Darius Valcov, urmarit penal de DIICOT dupa ce a publicat protocolul secret dintre Parchetul General si SRI

Darius Valcov este urmarit penal de DIICOT pentru infractiunea de divulgare a secretului care pericliteaza securitatea nationala, dupa cea publicat pe Facebook protocolul incheiat intre Parchetul General.

Darius Valcov, urmarit penal de DIICOT. Consilierul lui Dancila, dosar pentru publicarea protocolului dintre SRI si Parchetul General

DIICOT a inceput urmarirea penala pe numele lui Darius Valcov pentru ca ar fi publicat anul trecut protocolul de colaborare dintre SRI si Parchetul General. Infractiunea vizata este divulgarea secretului care.

Darius Valcov - urmarit penal de DIICOT

DIICOT a inceput urmarirea penala in personam pentru infractiunea de divulgare a secretului care pericliteaza securitatea nationala fata de Darius Valcov, consilier al premierului Viorica Dancila, in dosrul deschis ca urnare a publicarii protocolului secret incheiat intre Parchetul inaltei Curti de Casatie si Justitie si Serviciul Roman de Informatii anunta G4Media. ro, citand surse judiciare.

Ce postari are Darius Valcov pe Facebook si pe cine deranjeaza. SRI si trusturi de presa, pe lista

Darius Valcov este urmarit penal de DIICOT pentru savarsirea infractiunii de divulgare a secretului care pericliteaza securitatea nationala. Consilierul premierului Viorica Dancila a postat pe Facebook un protocol intre SRI si Parchetul General. in postarile sale de pe reteaua de socializare, Valcov a atacat mai multe institutii ale statului, dar si trusturi de presa. Ce [] .

Cat costa daramarea visului maret al lui Darius Valcov. in locul artezienelor din Slatina apare un sistem de degivrare

O lucrare realizata in centrul Slatinei care a inghitit aproximativ 20 milioane lei si care a reprezentat un titlu de glorie pentru fostul primar Darius Valcov va fi daramata. O firma abonata la bani publici va face noile lucrari.

ştiri din Politica

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )