Libnet.ro
UNICEF

21:17

Darius Valcov ramane PIETON. Decizia de ULTIMA ORA a magistratilor Judecatoriei Pitesti

B1 B1,
Darius Valcov ramane PIETON. Decizia de ULTIMA ORA a magistratilor Judecatoriei Pitesti

Darius Valcov mai primeste o lovitura in instanta. Magistratii Judecatoriei Pitesti au respins contestatia formulata de fostul consilier al premierului la decizia de suspendare a permisului de conducere,. continuă pe B1

Darius Valcov pierde procesul cu Politia Arges, care ii suspendase permisul pentru viteza Valcov a disparut de pe scena politica dupa incarcerarea lui Liviu Dragnea

Darius Valcov a pierdut Procesul cu Politia Arges, dupa ce Judecatoria Pitesti i-a respins luni contestatia la decizia de suspendare a permisului. in februarie 2019, Valcov a fost prins conducand cu 116 kilometri pe ora pe un drum national si a ramas fara permis. Darius Valcov - eminenta cenusie a programului economic al PSD si artizan al mai multor masuri economice controversate - a disparut din spatiul public imediat dupa incarcerarea lui Liviu Dragnea, cand a fost schimbat de Viorica Dancila din functia de consilier.

Darius Valcov pierde procesul cu Politia Arges. A chemat in instanta IPJ dupa ce i s-a retinut permisul de conducere

Darius Valcov, fostul consilier al premierului Viorica Dancila a pierdut procesul prin care a contestat suspendarea permisului de conducere. El a dat in judecata Inspectoratul Judetean de Politie Arges dupa ce a fost amendat cu 1305 lei si i s-a retinut permisul de conducere pentru ca a depasit viteza legala. Decizia nu este definitiva.

Sectia Speciala a clasat dosarul procuroarei Adina Florea, vizata in cazul publicarii de catre Darius Valcov a protocolului secret SRI-Parchet

Sectia pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie SIIJ) a clasat dosarul in care procurorul Adinei Florea era suspectata ca i-ar fi dat lui Darius Valcov spre publicare o copie dupa protocolul secret SRI-Parchet.

Dezvaluire de ultima ora in cazul Caracal. S-a gasit cea mai solida proba in curtea lui Dinca. Acesta e adevarul

Descoperire socanta in cazul Caracal! Au fost gasite, in sfarsit, dovezi de necontestat in curtea lui Gheorghe Dinca. Iata informatiile care spulbera orice incertitudine si contureaza din ce in ce mai mult scenele groazei! Proba solida gasita in curtea lui Gheorghe Dinca Dupa ce zilele trecute doua romance sustineau faptul ca s-au intalnit cu o .

Ce se intampla cu pensiile si salariile, dupa ce guvernul Dancila a cazut. Anunt de ultima ora

Nici nu s-au bucurat romanii bine de reusita caderii guvernului, ca alte intrebari grele au ajuns in prim-plan. Fostul premier a facut un apel catre presedintele Klaus Iohannis si PNL in cadrul sedintei de guvern. Ce se va intampla cu salariile si pensiile romanilor, dupa motiunea de cenzura ce a trecut ieri cu brio? Ce .

ştiri de la B1

actualitate, 21:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )