Libnet.ro
UNICEF

12:15

Darius Valcov scapa de controlul judiciar

Adevărul Adevărul,
Darius Valcov scapa de controlul judiciar

Curtea de Apel Bucuresti a admis contestatia lui Darius Valcov fata de controlul judiciar dispus de DIICOT in dosarul deschis dupa ce acesta a publicat pe Facebook protocolul secret intre SRI si Parchetul General. continuă pe Adevărul

Darius Valcov contesta controlul judiciar. DIICOT i-a interzis sa paraseasca Slatina

Darius Valcov a contestat masura controlului judiciar impusa de procurorii DIICOT. Termenul se va judeca vineri, 21 iunie 2019, la Curtea de Apel Bucuresti. Pana la o decizie definitiva a judecatorilor, fostul consilier al premierului Viorica Dancila are interdictia de a parasi municipiul Slatina. Darius Valcov contesta controlul judiciar Masura controlului judiciar a fost impusa .

Darius Valcov contesta controlul judiciar

Darius Valcov contesta in instanta controlul judiciar pus de DIICOT in dosarul in care este acuzat de divulgarea secretului care pericliteaza securitatea nationala. Instanta a stabilit pentru vineri primul.

Darius Valcov scapa de controlul judiciar: ce a declarat la Curtea de Apel Bucuresti VIDEO

Darius Valcov a contestat masura controlului judiciar si s-a prezentat, vineri, la Curtea de Apel Bucuresti unde se judeca acest apel. Procurorii au cerut control judiciar in cazul sau tocmai pentru a fi siguri ca nu fuge din tara, in conditiile in care inalta Curte e asteptata sa dicteze o sentinta definitiva in dosarul sau, .

Darius Valcov joaca tare impotriva DIICOT pentru a scapa de controlul judiciar. Miscarea de ULTIM MOMENT a PSD-istului

Darius Valcov contesta la Curtea de Apel Bucuresti controlul judiciar dispus de DIICOT. Magistratii vor hotari vineri daca pastreaza sau nu masurapreventiva pentru 60 de zile, conform careia.

Darius Valcov a scapat de controlul judiciar. Judecatorii Curtii de Apel i-au admis contestatia. Fostul consilier al premierului vrea sa plece in Elvetia

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au admis contestatia lui Darius Valcov si au revocat masura controlului judiciar dispus de DIICOT in dosarul deschis dupa ce acesta a publicat pe Facebook protocolul SRI-Parchetul General, transmite Mediafax. Decizia este definitiva.

Darius Valcov a scapat de controlul judiciar

Darius Valcov se afla vineri dimineata la Curtea de Apel Bucuresti. Acesta afla daca va scapa de controlul judiciar din dosarul publicarii protocolului secret dintre SRI si Parchetul General. Magistratii.

Darius Valcov a scapat de controlul judiciar: Fosta eminenta cenusie a Guvernului PSD poate pleca din tara(VIDEO)

Darius Valcov a scapat de controlul judiciar. Decizia a fost luata vineri de magistratii de la Curtea de Apel Bucuresti. Fosta eminenta cenusie a Guvernului PSD are acum libertatea de a pleca din.

Darius Valcov, pus sub control judiciar de DIICOT in dosarul publicarii protocolului secret dintre Parchet si SRI

DIICOT a anuntat marti ca a inceput urmarirea penala impotriva lui Darius Valcov, fostul consilier al premierului Dancila, si ca a fost plasat sub control judiciar in dosarul in care e acuzat ca a divulgat informatii secrete. in luna august a anului trecut Valcov a publicat pe Facebook copia protocolului de colaborare dintre Parchetul General si SRI.

Darius Valcov, in fata magistratilor: Fostul consilier al premierului afla daca scapa de controlul judiciar(VIDEO)

Darius Valcov, fost consilier al premierului Dancila, contesta interdictiile impuse de procurorii DIICOT in dosarul in care este acuzat de divulgarea secretului care pericliteaza securitatea nationala, in.

Darius Valcov contesta in instanta impunerea controlului judiciar. DIICOT i-a interzis sa paraseasca Slatina

Fostul consilier al premierului Dancila, Darius Valcov, a contestat la Curtea de Apel interdictiile impuse de procurorii DIICOT in dosarul in care este acuzat de divulgarea secretului care pericliteaza securitatea nationala, in cazul publicarii pe Facebook a protocolului semnat de Parchetul General cu SRI.

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )