Libnet.ro
UNICEF

14:15

Darius Valcov scapa definitiv de ancheta declansata de DIICOT dupa ce a publicat pe Facebook un protocol secret SRI-Parchet

Hotnews Hotnews,
 Darius Valcov scapa definitiv de ancheta declansata de DIICOT dupa ce a publicat pe Facebook un protocol secret SRI-Parchet

Darius Valcov, fostul consilier al premierului Viorica Dancila si eminenta cenusie a programului economic al PSD, artizan al mai multor masuri economice controversate, scapa de ancheta declansata de DIICOT dupa acesta a publicat pe Facebook, in august 2018, protocolul secret intre Parchetul General si SRI. continuă pe Hotnews

Darius Valcov scapa de dosarul penal deschis dupa ce a publicat pe Facebook Protocolul secret dintre PG si SRI

Curtea de Apel Bucuresti a decis, marti, confirmarea deciziei de renuntare la urmarire penala RUP) fata de fostul consilier al premierului Dancila, Darius Valcov. Decizia instantei este definitiva. Partea din dosar care o privea pe Adina Florea - de la care se presupune ca Valcov a obtinut documentul.

Darius Valcov, condamnat la inchisoare. Decizia dura a judecatorilor

Fostul ministru al Finantelor, Darius Valcov, a fost condamnat la sase ani si sase luni de inchisoare de Tribunalul Dolj, pentru instigare la luare si dare de mita. Este vorba despre fapte savarsite in calitate de primar al municipiului Slatina, inainte de a ajunge membru al Senatului, iar, mai apoi, ministru. Mai multe detalii, in .

Radu Banciu: Darius Valcov, colectionar de condamnari in prima instanta. Nu mai e niciun dubiu ca miroase a puscarie in jurul lui (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu, condamnarea de 6 ani si jumatate de inchisoare cu executare primita intr-un alt dosar de coruptie de Darius Valcov,.

Lovitura dura pentru Darius Valcov. A fost condamnat la inchisoare cu executare!

Fostul ministru Darius Valcov a fost condamnat, marti, la 6 ani si 6 luni de inchisoare cu executare pentru fapte de coruptie. Decizia nu este definitiva.

Darius Valcov, condamnat la sase ani si sase luni de inchisoare pentru coruptie

Fostul ministru al Finantelor, Darius Valcov, a fost condamnat la sase ani si sase luni de inchisoare pentru coruptie. Este vorba despre fapte savarsite in calitate de primar al municipiului Slatina, inainte de a ajunge membru al Senatului si apoi ministru, conform Digi24.

Darius Valcov, condamnat la 6 ani si 6 luni de inchisoare. Acuzatiile: luare de mita pentru reabilitarea blocurilor

Fostul ministru de Finante, Darius Valcov, a fost condamnat pe fond la 6 ani si 6 luni de inchisoare intr-un dosar de coruptie de pe rolul Tribunalului Dolj. Fostul consilier al Vioricai Dancila mai are o condamnare nedefinitiva de 8 ani de inchisoare la inalta Curte.

Darius Valcov, condamnat la 6 ani si 6 luni inchisoare cu executare. Tribunalul Dolj a pronuntat sentinta

Fostul ministru de Finante si consilierul premierului Viorica Dancila, Darius Valcov, a fost condamnat la inchisoare cu executare de Tribunalul Dolj. Decizia nu este definitiva.

Fostul ministru al Finantelor Darius Valcov, condamnat la 6 ani si jumatate de inchisoare intr-un dosar de coruptie

Fostul ministru al Finantelor Darius Valcov a fost condamnat marti la 6 ani si 6 luni de inchisoare intr-un proces de coruptie, faptele fiind savarsite, potrivit DNA, in calitate de primar al Slatinei.

Darius Valcov, condamnat la 6 ani si jumatate de inchisoare cu executare intr-un nou dosar de coruptie

Darius Valcov a fost condamnat, marti, la 6 ani si 6 luni de inchisoare intr-un nou dosar de coruptie. Eminenta cenusie din spatele ultimului program de guvernare PSD si consilier al Vioricai Dancila.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )