Libnet.ro
UNICEF

10:00

Darren Cahill, exasperat de organizatorii de la Roland Garros. Ce l-a nemultumit pe australian

Adevărul Adevărul,
Darren Cahill, exasperat de organizatorii de la Roland Garros. Ce l-a nemultumit pe australian

Exasperat de proasta comunicare a organizatorilor turneului din capitala Frantei, fostul antrenor al Simonei Halep a rabufnit pe contul personal de Twitter. continuă pe Adevărul

Programul anuntat de organizatorii Roland Garros pentru joi. Cand joaca Simona Halep

Ploaia a dat peste cap programul meciurilor de la Roland Garros, iar organizatorii turneului de Mare Slem din capitala Frantei au condensat programul pentru ziua de joi fiind in interziere.

I-au luat toti banii! Motivul pentru care organizatorii de la Roland Garros au sanctionat o jucatoare cu 46.000 de euro

Caz unic la Roland Garros, unde o participanta a fost amendata cu intreaga suma ce recompensa prezenta ei in turul I la Roland Garros.

FOTO Ploaia, expozitia de umbrele si cum fac organizatorii de la Roland Garros bani chiar si cand nu se joaca meciuri

Francezii fac bani chiar si atunci cand ploua in complexul de la Roland Garros, standurile care ofera pelerine si umbrele fiind la mare cautare. Sunt locuri in care s-au format chiar si unele cozi. De asemenea, de amanarea partidelor se bucura si restaurantele din incinta, acestea fiind in mare parte pline la ora transmiterii acestui material.

Daniel Dobre suprinde intr-un interviu pentru site-ul Roland Garros: Eu nu pot fi Darren

Daniel Dobre, actualul antrenor al Simonei Halep, a acordat un interviu pentru site-ul oficial al competitiei in care spune ca ii cere regulat ajutorul lui Darren Cahill.

Simona Halep inchide ziua de luni pe arena centrala de la Roland Garros

Organizatorii de la Roland Garros au programat-o pe Simona Halep in ultimul meci de luni pe Philippe Chatrier, cea mai mare arena a complexului de tenis de la Paris.

Roland Garros: Simona Halep vs Amanda Anisimova, prima partida a zilei de miercuri pe arena Philippe Chatrier

Organizatorii de la Roland Garros au anuntat programul zilei de miercuri, astfel ca partida dintre Simona Halep si Amanda Anisimova va deschide ziua pe arena Philippe Chatrier. Confruntarea din sferturi va incepe la ora 15:00 ora Romaniei) si va fi transmisa in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro.

Simona Halep si Amanda Anisimova, in sferturile de finala de la Roland Garros. La ce ora se joaca meciul

Simona Halep isi continua drumul spre finala turneului Roland Garros. Sportiva romanca va juca, miercuri, impotriva jucatoarei Amanda Anisimova, in sferturile de finala de la Roland Garros. Simona Halep s-a calificat in sferturi dupa ce a invins-o extrem de lejer pe Iga Swiatek, locul 104 WTA. Greul, insa, de abia acum incepe pentru sportiva romanca.

LIVE Simona Halep in sferturi la Roland Garros

Simona Halep are o sansa uriasa de a disputa o noua finala la Roland Garros, tabloul fiind parca facut cu mana pentru campioana din 2018.

LIVE Simona Halep in sferturi la Roland Garros. Alerta de eliminare, Halep in corzi!

Simona Halep are o sansa uriasa de a disputa o noua finala la Roland Garros, tabloul fiind parca facut cu mana pentru campioana din 2018.

Asa am trait Simona Halep in sferturi la Roland Garros

Simona Halep a avut o sansa uriasa de a disputa o noua finala la Roland Garros, tabloul fiind parca facut cu mana pentru campioana din 2018.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )