Libnet.ro
UNICEF

14:30

Data la care Brexit-ul devine realitate. Premierul Boris Johnson, detalii despre iesirea din UE

Playtech Playtech,
Data la care Brexit-ul devine realitate. Premierul Boris Johnson, detalii despre iesirea din UE

Rezultatul alegerilor de saptamana aceasta din Marea Britanie s-a soldat cu o victorie zdrobitoare obtinuta de partidul condus de Boris Johnson in Parlamentul britanic. Partidul Conservator in fruntea caruia se afla actualul prim-ministrul al regatului Unit a obtinut 363 de locuri, in timp ce Partidul Laburist a obtinut doar 203. Este cel mai slab rezultat . continuă pe Playtech

Premierul Boris Johnson NU este de acord cu un al doilea referendum pentru independenta Scotiei in 2014, poporul scotian alegea sa ramana in Regatul Unit

Premierul britanic Boris Johnson i-a transmis prim-ministrului scotian Nicola Sturgeon ca nu ii va sprijini planul privind un al doilea referendum pentru indepedenta, intr-un clinci ce a avut loc la doar cateva or.

Exit Poll: Conservatorii britanici se indreapta spre cel mai mare succes din ultimele 3 decenii. Premierul Boris Johnson, incarcat cu o victorie istorica si o majoritate confortabila pe final de Brexit

Conservatorii se indreapta spre o victorie rasunatoare la alegerile nationale din Marea Britanie, fiind pe cale sa obtina o majoritate de 86 de mandate parlamentare, arata rezultatele exit-poll de joi seara, as.

Brexitul, doar o chestiune de timp. Boris Johnson a castigat categoric alegerile parlamentare din Marea Britanie (FOTO)

Partidul Conservator, condus de anti-europeanul Boris Johnson, a castigat categoric alegerile parlamentare anticipate din Mare Britanie, organizate joi. Potrivit BBC, numaratoarea provizorie.

Brexitul, doar o chestiune de timp. Boris Johnson a castigat categoric alegerile parlamentare din Marea Britanie (FOTO, VIDEO)

Partidul Conservator, condus de anti-europeanul Boris Johnson, a castigat categoric alegerile parlamentare anticipate din Mare Britanie, organizate joi. Potrivit BBC, numaratoarea provizorie.

Alegeri in Marea Britanie: Boris Johnson a venit cu cainele la vot. Cozi uriase la sectiile de votare (FOTO)

Premierul Boris Johnson a votat la alegerile anticipate din Marea Britanie, desfasurate joi. Acesta a ven it la sectia de votare insotit de cainele sau Dilyn pe care l-a pupat in fata fotografilor care il.

Reteta castigatoare a lui Boris Johnson pentru alegerile din Marea Britanie. Brexit, Trump si pericolul secesiunii

Lets get Brexit done a fost mesajul cel mai folosit in campania electorala de premierul Boris Johnson. Cand integritatea si onestitatea ii erau puse sub semnul indoielii, prim-ministrul spunea Lets get Brexit done. Ce va face pentru a reduce criminalitatea si a rezolva problemele din sistemul de sanatate? Lets get Brexit done. Acordul de retragere din blocul comunitar izoleaza Irlanda de Nord de restul Regatului Unit? invariabil raspunsul premierului era Lets get Brexit done.

Premierul britanic, Boris Johnson, si-a reiterat promisiunea de a realiza Brexitul la 31 ianuarie

Dupa victoria zdrobitoare obtinuta in urma alegerilor anticipate organizate joi, premierul britanic, Boris Johnson, si-a reiterat promisiunea de a realiza Brexitul la 31 ianuarie. Voi pune capat acestor.

VIDEO Boris Johnson, dupa castigarea alegerilor: premierul britanic lanseaza un apel la unitate si doreste vindecarea ranilor provocate de diviziunile privind Brexitul

Premierul britanic Boris Johnson le-a transmis vineri alegatorilor ca, in urma scrutinului legislativ pe care l-a castigat categoric, doreste sa construiasca un guvern al poporului si sa se vindece ranile provocate de diviziunile pe tema Brexitului, promitand totodata ca acesta din urma se va realiza asa cum a promis, la 31 ianuarie 2020, iar relatia pe care o doreste cu UE sa fie una de prieteni si suverani egali, relateaza Agerpres.

BORIS JOHNSON: Sa realizam Brexitul!

Premierul britanic in exercitiu Boris Johnson a devenit, vineri, unul dintre cei mai puternici oameni din Regatul Unit, in urma triumfului sau in alegerile legislative anticipate, care-i permite sa-si onoreze promisiunea de a scoate tara din Uniunea Europeana UE) la 31 ianuarie, dupa trei ani si jumatate de sfasieri.

incurajat de victoria istorica obtinuta in alegeri, Boris Johnson isi doreste Brexitul pana la Craciun

Deputatii britanici vor vota inainte de Craciun acordul de iesire a Marii Britanii din Uniunea Europeana, a anuntat, sambata, premierul conservator Boris Johnson, relateaza DPA.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2666 seconds )