Libnet.ro
UNICEF

01:05

Daune de 80.000 de euro pentru un tanar ranit pe un motor condus de un baiat de 16 ani fara permis

Adevărul Adevărul,
Daune de 80.000 de euro pentru un tanar ranit pe un motor condus de un baiat de 16 ani fara permis

Curtea de Apel Timisoara a pronuntat sentinta finala intr-un dosar de vatamare corporala din culpa, in care a fost judecat un adolescent care a provocat un grav accident de motocicleta. in urma procesului, un baiat aflat pe motocicleta, care a fost ranit in accident, trebuie sa primeasca daune morale de 80. 000 de euro. continuă pe Adevărul

Fonduri europene 2020: Cate 50.000 Euro pentru tineri fermieri. Ghidul oficial si planul de afaceri

Fermierii romani in varsta de pana la 40 de ani pot obtine fonduri europene de cate 50. 000 de euro pentru diverse investitii in mici afaceri agricole, prin linia de finantare Sprijin pentru instalarea tinerilor fermieri, pentru care s-au lansat oficial ghidul solicitantului si modelul de plan de afaceri.

Creta va cheltui 15 milioane de euro pentru testele COVID-19

Creta va cheltui 15 milioane de euro pana la sfarsitul sezonului de vara din 2020 pe testele Covid-19.

UE va oferi aproape 600 de milioane de euro pentru sprijinirea refugiatilor sirieni

Aproximativ 600 de milioane de euro vor fi cheltuite de catre Uniunea Europeana ca ajutor si sprijin umanitar pentru refugiatii din tarile din vecinatate.

FOTBAL SI CORONAVIRUS Paguba de 4 miliarde de euro pentru cluburile europene

Industria fotbalului inregistreaza pierderi uriase din cauza crizei sanitare. Cluburile europene de fotbal vor pierde aproximativ 4 miliarde euro din cauza pandemiei de coronavirus, potrivit unui studiu al European Club Association ECA). Cele mai mari sume sunt pierdute de catre echipele din cele cinci mari campionate europene Anglia, Spania, Italia, Germania si Franta) unde si incasarile erau pe masura, dar cele mai afectate sunt formatiile din competitiile mai sarace, unde bugetele inregistreaza scaderi dramatice.

Fond de investitii de 120 milioane Euro pentru startup-uri IT europene

Startup-urile IT europene vor putea obtine noi finantari de capital de risc de cateva milioane de euro fiecare, printr-un fond de investitii in valoare totala de 120 de milioane de euro, lansat miercuri.

Gigi Becali jubileaza. De unde vine oferta de 15 milioane de euro pentru Dennis Man. Anamaria Prodan a confirmat

Dennis Man are 4 oferte din prima liga engleza. Anamaria Prodan a confirmat interesul cluburilor din Premier League, gata sa ofere o suma record pentru Liga 1, in schimbul atacantului de la FCSB. Mingea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )