Libnet.ro
UNICEF

18:00

Decanul Facultatii de Medicina din Oradea, condamnat la doi ani de inchisoare pentru ucidere din culpa

Antena3 Antena3,
Decanul Facultatii de Medicina din Oradea, condamnat la doi ani de inchisoare pentru ucidere din culpa

Decanul Facultatii de Medicina din Oradea, condamnat la doi ani de inchisoare pentru ucidere din culpa. continuă pe Antena3

Decanul Facultatii de Medicina din Oradea, condamnat la doi ani de inchisoare cu amanare pentru moartea unei paciente

Decanul Facultatii de Medicina si Farmacie din Oradea si fondator al Spitalului Pelican, dr. Adrian Maghiar, a fost condamnat, joi, printr-o sentinta pronuntata de Judecatoria Oradea, la doi ani de inchisoare pentru ucidere din culpa cu amanarea executarii. Medicul chirurg Adrian Maghiar a fost trimis in judecata in 2018, fiind acuzat de ucidere din culpa dupa ce una dintre pacientele sale a murit la cateva zile de la o interventie chirugicala, transmite Agerpres. Maghiar a mai fost trimis in judecata in celebrul scandal al diplomelor false, dar acum patru ani. Curtea de Apel Oradea a stabilit ca faptele s-au prescris.

Decanul Facultatii de Medicina si Farmacie din Oradea, chirurgul Adrian Maghiar, condamnat la inchisoare pentru ucidere din culpa

Decanul Facultatii de Medicina si Farmacie din Oradea, medicul Adrian Maghiar, a fost condamnat la doi ani de inchisoare pentru ucidere din culpa cu amanarea executarii. Sentinta nu este definitiva,.

Angajatii unui magazin din Oradea nu intelegeau ce se intampla. Asa ca au decis sa uite pe camerele de supraveghere. Si-au dat seama imediat ce s-a intamplat: Probabil tine la sanatate

Angajatii unui magazin din Oradea nu intelegeau ce se intampla cu marfa lor, dupa ce au observat ceva ciudat. Asa ca au decis sa se uite pe camerele de supraveghere. Au inteles imediat cu ce au de a.

Motivul pentru care Horia Brenciu si Alice nu au spus timp de doi ani si jumatate ca au adoptat un copil: Toma era al nostru

Horia Brenciu a dezvaluit motivul pentru care el si sotia lui, Alice, nu au spus timp de doi ani si jumatate ca au adoptat un copil. Juratul de la Vocea Romaniei recunoaste ca a fost vorba despre o decizie egoista, insa a considerat ca asa este cel mai bine pentru familia lui. Horia Brenciu si .

Asistentul medical care a drogat si violat zeci de paciente va fi liberat conditionat dupa doar doi ani. Vad ca iti place si tie!

Violurile in serie din Sectia de Chirurgie a Spitalului de Urgenta din Braila au fost oprite de o adolescenta de 17 ani, care l-a reclamat pe asistentul medical pentru viol. Barbatul a negat fapta, ajungandu-se chiar la situatia aberanta ca tatal victimei sa ii ceara scuze.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )