Libnet.ro
UNICEF

06:45

Decizia n dosarul Turceni - Rovinari, n care Victor Ponta si Dan Sova sunt acuzati de fapte de coruptie, asteptata astazi

Hotnews Hotnews,
 Decizia n dosarul Turceni - Rovinari, n care Victor Ponta si Dan Sova sunt acuzati de fapte de coruptie, asteptata astazi

Magistratii instantei supreme sunt asteptati sa pronunte joi, dupa patru amanari, decizia in dosarul Turceni - Rovinari, in care sunt judecati pentru fapte de coruptie, in legatura cu incheierea unor contracte de consultanta, fostul premier Victor Ponta, fostul senator PSD Dan Sova si Laurentiu Dan Ciurel si Dumitru Cristea, fost director general al SC Complexul Energetic Rovinari SA, respectiv director general al Complexului Energetic Turceni CET), informeaza news. ro. La ultimul termen al procesului, procurorii au cerut pedepse cu inchisoarea pentru Victor Ponta si pentru Dan Sova. Ancheta in acest dosar a durat aproape patru ani, iar Victor Ponta a fost primul premier post-decembrist trimis in judecata in timpul mandatului. continuă pe Hotnews

Decizia in dosarul Turceni - Rovinari, asteptata astazi

Magistratii instantei supreme sunt asteptati sa pronunte, astazi, dupa patru amanari, decizia in dosarul Turceni - Rovinari, in care sunt judecati pentru fapte de coruptie, in legatura cu incheierea unor contracte de consultanta, fostul premier Victor Ponta, fostul senator PSD Dan Sova, Laurentiu Dan Ciurel si Dumitru Cristea, fost director general al SC Complexul Energetic Rovinari SA, respectiv director general al Complexului Energetic Turceni CET).

Curtea Suprema asteptata sa pronunte sentintele in dosarul Turceni-Rovinari. Ce pedepse risca Dan Sova si Victor Ponta

Dupa patru amanari consecutive, Curtea Suprema urmeaza sa pronunte astazi sentintele in dosarul Turceni-Rovinari, dosar in careVictor Ponta este acuzat de fals in inscrisuri si complicitate la evaziune fiscala, iar Dan Sova de abuz in serviciu si fals in inscrisuri. Procurorii DNA au cerut pedepse cu inchisoarea pentru cei doi.

Victor Ponta si Dan Sova isi asteapta sentinta in dosarul Turceni - Rovinari

Magistratii instantei supreme sunt asteptati sa pronunte joi, dupa patru amanari, decizia in dosarul Turceni - Rovinari, in care sunt judecati pentru fapte de coruptie, in legatura cu incheierea unor.

Victor Ponta si Dan Sova ar putea afla sentinta in dosarul Turceni- Rovinari. Procurorii cer inchisoare cu executare

Emotii joi pentru fostul premier Victor Ponta si fostul ministrul Dan Sova! Magistratii de la inalta Curte de Casatie si Justitiei ar putea pronuntat sentinta in prima instanta in dosarul Turceni -.

Victor Ponta bifeaza o mare VICTORIE: Eforturile mele critice dau uneori rezultate

Victor Ponta a criticat dur de-a lungul timpului Guvernul PSD pentru ca nu se implica in dezvoltarea inteligentei artificiale. Acum, cand Executivul a anuntat aprobarea alinierii Romaniei la standardele UE in.

Victor Ponta face acuzatii grave la adresa lui Liviu Dragnea: Vrea sa va ia banii si voturile

Fostul premier Victor Ponta face noi acuzatii grave la adresa lui Liviu Dragnea. Strategia lui Dragnea pana in 2040? Foarte simplu - sa va ia voturile si banii si sa nu faca nimic din ce v-a promis! La fel ca si.

Victor Ponta il arunca pe Liviu Dragnea in ghearele DNA. Dezvaluiri BOMBA ale fostului premier: Sa il trimitem pe Dragnea sa isi scrie Strategia la Rahova .... pana in 2040?

Victor Ponta l-ar putea arunca pe Liviu Dragnea direct in ghearele DNA. Fostul premier arata ca intentia sefului PSD de a stabili Strategia Romania 2040 ii aminteste de o situatie dramatica din.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1931 seconds )