Libnet.ro
UNICEF

23:01

Decizie cruciala pentru justitie: Curtea Constitutionala se pronunta joi asupra protocoalelor dintre SRI si Justitie

Hotnews Hotnews,
 Decizie cruciala pentru justitie: Curtea Constitutionala se pronunta joi asupra protocoalelor dintre SRI si Justitie

Curtea Constitutionala e asteptata astazi sa pronunte decizia privind protocoalele incheiate de SRI, in perioada 2009 si 2016, cu institutiile din Justitie. in acest dosar presedintele Camerei Deputatilor a cerut constatarea unui unui conflict juridic de natura constitutionala intre Ministerul Public, pe de o parte, si Parlament, inalta Curte de Casatie si Justitie si celelalte instante judecatoresti, pe de alta parte. continuă pe Hotnews

Decizie cruciala pentru pensiile romanilor. Olguta Vasilescu: Ne-am canalizat mult pe drepturile persoanelor cu handicap

Fostul ministru al Muncii Olguta Vasilescu a vorbit, marti, despre deciziile care s-au luat pentru Legea pensiilor. Pana in anul 2021 nu va fi nicio problema pentru nimeni care iese la pensie. Chiar dac.

UPDATE Curtea Constitutionala amna din nou decizia cu miza pentru PSD privind protocoalele secrete

Curtea Constitutionala amana, joi, pentru a treia oara, pronuntarea pe sesizarea Camerei Deputatilor privind protocoalele incheiate de SRI cu institutiile din Justitie, in perioada 2009 si 2016. Presedintele Camerei Deputatilor a cerut constatarea unui conflict juridic de natura constitutionala intre Ministerul Public, pe de o parte, si Parlament, inalta Curte de Casatie si Justitie si celelalte instante judecatoresti, pe de alta parte. Presedintele CCR, Valer Dorneanu, a declarat pentru HotNews ca sesizarea va fi dezbatuta in 19 decembrie. Tot in 19 decembrie, Curtea Constitutionala este asteptata sa se pronunte si asupra legii initiate de Liviu Dragnea si Calin Popescu-Tariceanu pentru declasificarea deciziei CSAT care sta la baza protocoalelor cu SRI si care ar deschide calea revizuirii sentintelor invocand probe nelegale administrate in baza protocoalelor.

UPDATE Curtea Constitutionala amna pentru 19 decembrie decizia privind protocoalele secrete

Curtea Constitutionala amana, joi, pentru a treia oara, pronuntarea pe sesizarea Camerei Deputatilor privind protocoalele incheiate de SRI cu institutiile din Justitie, in perioada 2009 si 2016. Presedintele Camerei Deputatilor a cerut constatarea unui conflict juridic de natura constitutionala intre Ministerul Public, pe de o parte, si Parlament, inalta Curte de Casatie si Justitie si celelalte instante judecatoresti, pe de alta parte. Presedintele CCR, Valer Dorneanu, a declarat pentru HotNews ca sesizarea va fi dezbatuta in 19 decembrie.

CCR, decizie cruciala: Magistratii se pronunta joi privind legalitatea protocoalelor incheiate de SRI cu institutii din justitie (VIDEO)

UPDATE:Curtea Constitutionala a amanat pentru joi pronuntarea unei decizii privind legalitatea protocoalelor secrete. Curtea Constitutionala este asteptata sa pronunte marti decizia privind .

CCR, decizie cruciala: Magistratii se pronunta privind legalitatea protocoalelor incheiate de SRI cu institutii din justitie (VIDEO)

Curtea Constitutionala este asteptata sa pronunte marti decizia privind legalitatea protocoalelor incheiate de SRI cu diverse institutii din justitie. Magistratii au fost sesizati pe aceasta.

Curtea Constitutionala s-ar putea pronunta joi cu privire la sesizarea presedintelui Camerei Deputatilor in legatura cu protocoalele cu SRI

Curtea Constitutionala s-ar putea pronunta joi privind sesizarea presedintelui Camerei Deputatilor in legatura cu un conflict de natura constitutionala intre Parlament si Parchetul inaltei Curti de Casatie si Justitie vizand protocoalele incheiate cu SRI. Pronuntarea a fost amanata la sedinta de marti a CCR.

Curtea Constitutionala ar putea decide astazi daca protocoalele intre Parchetul General si SRI au incalcat Constitutia

Curtea Constitutionala s-ar putea pronunta marti cu privire la sesizarea presedintelui Camerei Deputatilor in legatura cu un conflict de natura constitutionala intre Parlament si Parchetul inaltei Curti de Casatie si Justitie vizand protocoalele incheiate cu Serviciul Roman de Informatii.

Curtea Constitutionala ar putea decide astazi daca protocoalele ntre Parchetul General si SRI au ncalcat Constitutia

Curtea Constitutionala s-ar putea pronunta marti cu privire la sesizarea presedintelui Camerei Deputatilor in legatura cu un conflict de natura constitutionala intre Parlament si Parchetul inaltei Curti de Casatie si Justitie vizand protocoalele incheiate cu Serviciul Roman de Informatii. Sesizarea la Curte a fost formulata de catre Florin Iordache, care a sustinut ca situatia din 2009 ar fi cu mult mai grava decat ceea ce se intampla in perioada comunista si ca, in baza procotoalelor din 2009 si 2016, SRI ar fi actionat ca organ de cercetare penala, depasindu-si atributiile.

Miza mare pentru PSD, joi, la Curtea Constitutionala. Judecatorii, asteptati sa decida asupra protocoalelor dintre SRI si Justitie

Curtea Constitutionala e asteptata astazi sa pronunte decizia privind protocoalele incheiate de SRI, in perioada 2009 si 2016, cu institutiile din Justitie. in acest dosar presedintele Camerei Deputatilor a cerut constatarea unui unui conflict juridic de natura constitutionala intre Ministerul Public, pe de o parte, si Parlament, inalta Curte de Casatie si Justitie si celelalte instante judecatoresti, pe de alta parte.

Miza mare pentru PSD azi la Curtea Constitutionala. Judecatorii, asteptati sa decida asupra protocoalelor dintre SRI si Justitie

Curtea Constitutionala e asteptata astazi sa pronunte decizia privind protocoalele incheiate de SRI, in perioada 2009 si 2016, cu institutiile din Justitie. in acest dosar presedintele Camerei Deputatilor a cerut constatarea unui unui conflict juridic de natura constitutionala intre Ministerul Public, pe de o parte, si Parlament, inalta Curte de Casatie si Justitie si celelalte instante judecatoresti, pe de alta parte.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )