Libnet.ro
UNICEF

21:32

Decizie soc. DNA a pus sechestru pe averea lui Liviu Dragnea

Antena3 Antena3,
Decizie soc. DNA a pus sechestru pe averea lui Liviu Dragnea

Vesti proaste pentru Liviu Dragnea. DNA a dispus punerea sub sechestru a bunurilor mobile si imobile ale liderului PSD. Procurorii DNA au instituit masuri asiguratorii asupra bunurilo mobile si imobile. continuă pe Antena3

Dosarul Tel Drum: DNA a pus sechestru asigurator pe toata averea lui Liviu Dragnea pentru a recupera un prejudiciu de 127,5 milioane lei

Procurorii DNA au instituit sechestru asigurator pe toate bunurile lui Liviu Dragnea in dosarul Tel Drum, pentru a recupera un prejudiciu de 127. 366,34 lei peste 27,4 milioane de euro), anunta DNA intr-un comunicat. Aceasta nu inseamna ca averea lui Liviu Dragnea este cifrata la 127 milioane de lei.

DNA a pus sechestru pe averea lui Liviu Dragnea in dosarul Teldrum

Procurorii DNA au pus sechestru asigurator pe intreaga avere a presedintelui Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, in cadrul anchetei Teldrum.

Dosarul Tel Drum: DNA a pus sechestru asigurator de peste 127 milioane de lei pe averea lui Liviu Dragnea

Procurorii DNA au instituit sechestru asigurator pe toate bunurile lui Liviu Dragnea, pana la concurenta sumei de 127. 366,34 lei peste 27,4 milioane de euro), in dosarul Tel Drum, anunta DNA intr-un comunicat.

DNA a instituit sechestru pe averea lui Liviu Dragnea

Procurorii DNA au pus sechestru pe averea presedintelui Liviu Dragnea in dosarul Tel Drum. Comunicatul oficial: Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie Sectia de combatere a.

Prima reactie a avocatei lui Liviu Dragnea, dupa ce DNA a pus sechestru pe averea lui

Maria Vasii, avocata liderului PSD Liviu Dragnea, a avut o prima reactie, dupa ce DNA a dispus punerea sub sechestru a bunurilor lui. Am asistat la o prigoana impotriva lui Liviu Dragna. Am solicitat.

Urmeaza sechestrul pe viata! Dragnea se victimizeaza dupa ce DNA i-a pus sechestru pe avere (VIDEO)

Liviu Dragnea a declarat ca a aflat din presa ca DNA i-a pus sechestru pe avere in dosarul TelDrum. intrebat cum vede sechestrul, seful PSD a raspuns: foarte interesant, in .

Urmeaza sechestrul pe viata! Dragnea se victimizeaza dupa ce DNA i-a pus sechestru pe avere

Liviu Dragnea a declarat ca a aflat din presa ca DNA i-a pus sechestru pe avere in dosarul TelDrum. intrebat cum vede sechestrul, seful PSD a raspuns: foarte interesant, in .

DNA a pus sechestru pe averile inculpatilor din dosarul Teldrum

Procurorii DNA au decis sa puna sechestru asigurator pe averile inculpatilor din dosarul TelDrum, potrivit Antena3. DNA vrea sa se asigure ca prejudiciul din dosarul Tel Drum, in care este urmarit penal si Liviu Dragnea, poate fi recuperat in cazul in care acuzatiile vor fi confirmate si pedepsite de judecatori.

Dragnea, prima reactie dupa ce i s-a pus sechestru pe avere: Recurgem la o directiva europeana

Liviu Dragnea va depune plangere impotriva DNA, dupa ce procurorii anticoruptie i-au pus sechestru asigurator pe avere. Detalii AICI) Am asistat la aceasta prigoana impotriva lui Liviu Dragnea.

imbulzeala si huiduieli la DNA in momentul sosirii lui Liviu Dragnea

Procurorii anticoruptie au programat marti mai multe audieri la sediul DNA in Dosarul Tel Drum, pentru a li se aduce la cunostinta inculpatilor faptul ca s-a pus sechestru pe mai multe bunuri si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )