Libnet.ro
UNICEF

01:05

Decizie de ULTIM MOMENT in cazul MORTII judecatorului Stan Mustata. Ce se intampla cu dosarul

B1 B1,
Decizie de ULTIM MOMENT in cazul MORTII judecatorului Stan Mustata. Ce se intampla cu dosarul

Dosarul deschis dupa moartea judecatorului Stan Mustata a fost mutat de la Parchetul Tribunalului Bucuresti la Parchetul Curtii de Apel Bucuresti, anunta Romania TV. Judecatorul Stan Mustata a murit luna. continuă pe B1

T. Toader: Am primit raportul privind decesul fostului judecator Stan Mustata. il vom valorifica in conditiile legii

Ministrul Justitiei a anuntat ca a primit raportul intocmit dupa controlul declansat la Administratia Nationala a Penitenciarelor ANP) in urma decesului in detentie al fostului judecator Stan Mustata. Tudorel Toader a afirmat ca acest raport urmeaza sa fie valorificat in conditiile legii.

Tudorel Toader, despre raportul privind decesul fostului judecator Stan Mustata: Are MULTE pagini. Daca as sta sa vi-l spun acum, ati...

Tudorel Toader a anuntat, duminica seara, ca a primit raportul privind decesul in penitenciar al fostului judecator Stan Mustata. Ministrul Justitiei a spus ca urmeaza sa il valorifice in conditiile.

Tudorel Toader: Am primit raportul privind decesul fostului judecator Stan Mustata

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, duminica seara, ca a primit raportul privind decesul in penitenciar al fostului judecator Stan Mustata si urmeaza sa il valorifice in conditiile legii,.

Teorie socanta in cazul mortii Biancai Hincu

Teorie socanta in cazul mortii Biancai Hincu, tanara din Husi care s-a spanzurat. Gestul surorii intrece orice imaginatie. Citeste mai mult.

DECIZIE DE ULTIM MOMENT! Ce se intampla cu gimnastul Marian Dragulescu

Gimnastul Marian Dragulescu va putea participa la Campionatele Mondiale de la Doha Qatar) dupa ce a fost oprit sa concureze in aceasta vara la Europenele de la Glasgow din cauza operatiei la inima pe care a.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )