Libnet.ro
UNICEF

13:30

DECIZIE de ULTIM MOMENT despre DOSARUL VIOLENTELOR Jandarmeriei din Piata Victoriei: Intervine Parchetul General (surse)

B1 B1,
DECIZIE de ULTIM MOMENT despre DOSARUL VIOLENTELOR Jandarmeriei din Piata Victoriei: Intervine Parchetul General (surse)

Dosarul privind interventia violenta a jandarmilor la protestele din Piata Victoriei a fost preluat de Sectia Militara a Parchetului General, potrivit unor surse judiciare, scrie stiripesurse. ro. Decizia a fost. continuă pe B1

pentruromania |Un nou PROTEST luni, in Piata Victoriei: Detalii de ULTIM moment despre NOUA STRATEGIE a strazii

Un nou eveniment este programat pentru luni, de la 20. 55, in Piata Victoriei, in urma violentelor din timpul protestului de vineri dintre jandarmi si oamenii care demonstrau pasnic. Denumit 30 de minute pentru.

Mega TAIFUNUL Yagi s-a dezlantuit! E dezastru total pentru 200.000 de oameni! DETALII DE ULTIM MOMENT

Taifunul Yagi a lovit provincia Zhejiang din China provocand vanturi de pana la 102 km / h. Peste 200. 000 de persoane din 10 orase, inclusiv Taizhou, Zhoushan si Wenzhou, au fost evacuate si aproape.

Simona Halep, DEZVALUIRE de ULTIM MOMENT: Cine o face sa joace mai bine de fiecare data cand se intalnesc

Simona Halep a vorbit despre adversara sa din finala de la Montreal, Sloane Stephens. Lidera clasamentului mondial a dezvaluit ca americanca o face sa joace mai bine de fiecare data cand se intalnesc. Ambele.

ACCIDENT cumplit in Romania! Sunt mai multe VICTIME! Bilant de ultim moment

Trei persoane au fost ranite in urma unui accident care s-a produs, astazi, la iesirea din Timisoara spre Sag. Vinovat d. Vinovat de producerea accidentului este un barbat in varsta de 61 de ani. Acesta nu.

ALERTA terorista la LONDRA! O masina a intrat in multime! Sunt mai multe victime! DETALII DE ULTIM MOMENT (VIDEO)

Un barbat a fost arestat marti la Londra dupa ce o masina a fortat barierele din fata cladirii Parlamentului britanic. Imaginile surprinse de martori la locul incidentului si distrinuite site-urile de.

Simona Halep, ANUNT de ultim moment, dupa cucerirea Rogers Cup: Fanii au iNCREMENIT!

Simona Halep a cucerit la Rogers Cup al treilea sau titlu din acest sezon, iar motivatia sa este la cel mai inalt nivel. Liderul mondial a declarat, intr-un interviu pentru site-ul WTA, ca este in continuare.

PANICA in aer! Un avion a aterizat fortat pe un camp! DETALII DE ULTIM MOMENT

O aeronava de mici dimensiuni, cu patru pasageri la bord, a aterizat fortat in seara de duminica pe un camp cu floarea soarelui de la marginea satului Festelita, din Republica Moldova. in urma incidentului,.

Noi incendii APOCALIPTICE in Grecia: Asa arata IADUL! Bilant de ULTIM MOMENT

Grecia se confrunta din nou cu incendii masive de padure, la mai putin de o luna de la cele mai distrugatoare incendii din istoria tarii. Cel putin 90 de persoane si-au pierdut viata in urma.

Stelian Tanase, despre discursul sefului Jandarmeriei Romane: Acest personaj traieste intr-o alta realitate. Ce vrea, sa ne infratim? Pai nu pot sa ma infratesc cu asta care mi-a dat cu gaze (VIDEO)

Jurnalistul Stelian Tanase critica in termeni duri discursul sustinut marti de seful Jandarmeriei Romane, Sebastian Cucos. Desi toata lumea astepta explicatii pentru interventia in forta a.

Carmen Dan: Despre legalitatea actiunilor Jandarmeriei, nu domnul presedinte trebuie sa se pronunte, ci Parchetul Militar (VIDEO)

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat sambata ca presedintele Klaus Iohannis nu trebuie sa se pronunte asupra interventiei jandarmilor din Piata Victoriei, Parchetul Militar fiind abilitat sa faca.

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2345 seconds )