Libnet.ro
UNICEF

17:30

Decizie-soc in Biserica Ortodoxa! Parintele Constantin Necula si-a anuntat retragerea din viata publica

Antena3 Antena3,
Decizie-soc in Biserica Ortodoxa! Parintele Constantin Necula si-a anuntat retragerea din viata publica

Parintele Constantin Necula si-a anuntat retragerea din viata publica, spunand insa ca va continua lupta si precizand insa ca biserica nu este viata publica. El a mai spus ca ne-am batut joc de 99. continuă pe Antena3

Parintele Constantin Necula, decizie radicala: Am sa tac din dorinta de a-i lasa pe ceilalti sa vorbeasca. Sunt foarte multi dispusi sa vorbeasca impotriva Bisericii

Parintele Constantin Necula a anuntat ca se retrage din viata publica. Anuntul vine dupa esecul de la referendumul pentru familie. Ma voi retrage din viata publica e un gand care imi trece foarte.

Constantin Necula, DECIZIE SOC luata dupa esecul referendumului: Preotul a anuntat ca se retrage din viata publica (AUDIO)

Preotul Constantin Necula, unul dintre cei mai vocali sustinatori au referendumului privind familia traditionala, a luat o decizie radicala. El a anuntat, intr-o emisiune la Radio Romania Actualitati,.

Biserica Ortodoxa Rusa isi intrerupe relatiile cu Patriarhia Constantinopolului

Biserica Ortodoxa Rusa a anuntat, la Minsk, ca si-a intrerupt relatiile cu Patriarhia de la Constantinopol, dupa hotararea acesteia de a recunoaste o biserica ortodoxa independenta in Ucraina, scrie AFP.

RAZBOI TOTAL! Biserica ortodoxa a Rusiei RUPE orice legatura cu Patriarhia Constantinopolului, dupa recunoasterea Bisericii din Ucraina

Razboi total in sanul ortodoxiei. Biserica ortodoxa a Rusiei a anuntat ruperea legaturilor cu Patriarhia Ecumenica a Constantinopolului. Nu vom mai putea oficia slujbe in comun, preotii nostri nu vor mai.

Biserica Ortodoxa nu trece peste referendum: Vom duce impreuna aceasta cruce

A trecut mai bine de o saptamana de la referendumul pentru familie, dar Biserica Ortodoxa trece in continuare printr-o perioada de acomodare la opozitia romanilor pentru acea manifestare de ura impotriva comunitatii gay. La cateva zile dupa ce un preot crestin ortodox a afirmat ca ar trebuie excomunicate din Biserica Ortodoxa persoanele care nu au [] .

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1991 seconds )