Libnet.ro
UNICEF

15:45

Declaratii Klaus Iohannis: despre anuntul candidaturii, o eventuala suspendare si revocarea Codrutei Kovesi

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Declaratii Klaus Iohannis: despre anuntul candidaturii, o eventuala suspendare si revocarea Codrutei Kovesi

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a facut, sambata, la Sibiu, declaratii referitoare la anuntul privind candidatura pentru un alt mandat la Presedintie, la procedura de suspendare, motiunea de cenzura initiata de PNL privind demiterea Guvernului,. continuă pe Wall-Street Ro

Klaus Iohannis, despre o eventuala suspendare: Nu exista NICIUN MOTIV si NU are cine sa faca suspendarea! Ce spune seful statului despre decretul de revocare a lui Kovesi

Presedintele Klaus Iohannis a reiterat, sambata, ca nu se teme de o eventuala suspendare, precizand ca deciziile pe care le adopta le ia pentru ca le considera corecte pentru Romania si nu pentru ca se.

Klaus Iohannis, despre motiunea de cenzura depusa de opozitie: AR FI BINE sa treaca

Presedintele Klaus Iohannis considera ca ar fi bine ca motiunea de cenzura depusa de opozitie sa treaca in Parlament. Motiunea de cenzura ar fi bine sa treaca, dar asta e o procedura.

Klaus Iohannis a facut ANUNTUL: Sunt FERM HOTARAT sa candidez pentru UN NOU MANDAT de presedinte al Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca este hotarat sa candideze pentru un nou mandat de sef al statului, informeaza Stiripesurse. ro. Prezent sambata, la Sibiu, unde a participat la un eveniment.

Klaus Iohannis a facut ANUNTUL: Sunt FERM HOTARAT sa candidez pentru UN NOU MANDAT de presedinte al Romaniei (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca este hotarat sa candideze pentru un nou mandat de sef al statului, informeaza Stiripesurse. ro. Prezent sambata, la Sibiu, unde a participat la un eveniment.

Ludovic Orban, dupa anuntul lui Klaus Iohannis privind o noua candidatura: PNL va fi alaturi de presedinte

Liderul PNL, Ludovic Orban, a reactionat dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat, sambata, ca este ferm hotarat sa candideze pentru un nou mandat in fruntea statului. Orban a spus ca in batalia.

Klaus Iohannis solicita Parlamentului reexaminarea legii privind CSM

Klaus Iohannis, miscare de ultima ora dupa condamnarea lui Liviu Dragnea. Presedintele a retrimis la Parlament una dintre legile justitiei. Este vorba despre legea privind Consiliul Superior al.

Liviu Plesoianu a anuntat ca va candida la alegerile prezidentiale din 2019 printr-un colaj inspirat din Game of Thrones in care ii declara razboi lui Klaus Iohannis

Deputatul PSD Liviu Plesoianu a anuntat ca va candida la alegerile prezidentiale din 2019 la scurt timp dupa ce presedintele Romaniei Klaus Iohannis a confirmat ca isi doreste si al doilea mandat. Plesoianu a publicat si un colaj foto inspirat din serialul Game of Thrones, in care el este Jon Snow, iar Iohannis este infatisat drept Regele Noptii.

Klaus Iohannis: Sunt ferm hotarat sa candidez pentru inca un mandat de presedinte al Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis si-a anuntat sambata, la Sibiu, o noua candidatura la Presedintie. Sunt ferm hotarat sa candidez pentru inca un mandat de presedinte al Romaniei, a spus Iohannis, potrivit Agerpres.

Klaus Iohannis si-a publicat declaratia de AVERE. Cat castiga presedintele din CHIRII

Presedintele Klaus Iohannis si-a publicat declaratia de avere pe anul 2017. Potrivit documentului, veniturile salariale ale sefului statului si ale sotiei sale, profesoara Carmen Iohannis, au scazut, dar au.

Tudorel Toader il ironizeaza pe Klaus Iohannis: intrebarea e cand termina de inteles motivarea CCR

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader il ironizeaza pe presedintele Klaus Iohannis pe tema motivarii Curtii Contitutionale legata de revocarea Laurei Codruta Kovesi. Aflat la Suceava, Toader a fost intreba.

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )