Libnet.ro
UNICEF

10:31

Declinul demografic s-a accentuat in ianuarie, din cauza cresterii mortalitatii

Adevărul Adevărul,
Declinul demografic s-a accentuat in ianuarie, din cauza cresterii mortalitatii

Populatia Romaniei a continuat scaderea din cauze demografice, iar declinul s-a accentuat in ianuarie, cand s-au pierdut 9. 867 de locuitori, fata de 6. 495 in aceeasi luna a anului 2018, in principal din cauza cresterii mortalitatii, arata datele publicate, luni, de Institutul National de Statistica INS). continuă pe Adevărul

DIN CAUZA CRESTERII MORTALITATII: Declinul demografic s-a accentuat in ianuarie

Populatia Romaniei a continuat scaderea din cauze demografice, iar declinul s-a accentuat in ianuarie, cand s-au pierdut 9. 867 de locuitori, fata de 6. 495 in aceeasi luna a anului 2018, in principal din cauza cresterii mortalitatii, arata datele publicate, luni, de Institutul National de Statistica INS).

Noi victime din cauza gripei. Numarul deceselor a ajuns la 177

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 177, potrivit ultimei informari a Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate.

Imagini socante! Haos pe un drum national din cauza unui incendiu de vegetatie. Mai multe masini s-au rasturnat

Un incendiu de vegetatie a provocat un carambol pe un drum national din judetul Galati. Cinci masini s-au lovit una de cealalta din cauza fumului care a redus la zero vizibilitatea in zona. Una dintre ma.

BREXIT: Trenuri Eurostar intarziate sau anulate din cauza ''grevei de zel ''

''Greva de zel '' declansata de vamesii francezi, care se plang de inrautatirea conditiilor lor de munca din cauza Brexitului, a provocat duminica intarzieri si anulari ale trenurilor Eurostar care circula intre Franta si Regatul Unit, relateaza agentiile AFP si dpa.

Stare de alerta in Noua Zeelanda. Aeroportul din orasul Dunedin, inchis din cauza prezentei unui pachet suspect

Politia neo-zeelandeza a decis duminica sa inchida aeroportul din orasul Dunedin din cauza prezentei unui pachet suspect pe pista, transmite Reuters. Politistii s-au deplasat la locul incidentului, iar.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )