Libnet.ro
UNICEF

21:30

Dedeman deschide al 7-lea magazin din Bucuresti

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Dedeman deschide al 7-lea magazin din Bucuresti

Dedeman deschide un nou magazin in Bucurest, pe data de 18 septembrie, situat pe Bulevardul Ghencea. Este al saptelea magazin Dedeman din Capitala si al doilea din sectorul 6. continuă pe Wall-Street Ro

Dedeman deschide magazinul Bucuresti Ghencea pe 18 septembrie

Dedeman, lider national in retailul materialelor de constructii si al amenajarilor interioare, cu capital 100% romanesc, inaugureaza vineri, 18 septembrie, al 7-lea magazin din capitala, conform unui comunicat trimis redactiei.

Retailerul francez de moda Cacharel a deschis singurul magazin de brand din Bucuresti

Retailerul international de fashion Cacharel a deschis recent un nou magazin in Bucuresti, acesta fiind in prezent singurul magazin de brand al Cacharel din Romania.

Cursuri suspendate intr-o clasa de la Colegiul Gheorghe Sincai din Bucuresti, dupa ce un elev a fost confirmat cu Covid

Cursurile fata in fata au fost suspendate pentru elevii unei clase de la Colegiului National Gheorghe Sincai din Bucuresti, dupa ce unul dintre elevi a fost testat pozitiv pentru SARS-COV 2, relateaza Mediafax.

Lista candidatilor ALDE la alegerile Locale 2020 din Bucuresti si toata tara

ALDE se lauda ca pentru aceste Alegeri Locale are o echipa puternica si isi joaca sansele pe 27 septembrie. Lista candidatilor ALDE la alegerile Locale 2020 contine 21 de candidati la functia de primar, cel putin. Lista candidatilor ALDE la alegerile Locale 2020 Calin Popescu-Tariceanu, liderul ALDE, zilele trecute a transmis un comunicat prin care .

Lista candidatilor USR-PLUS la alegerile Locale 2020 din Bucuresti si toata tara

USR-PLUS are o lista impresionanta pentru Alegerile Locale de anul acesta. Printre ei regasim nume ce au mai incercat si la ultimele alegeri locale, dar nu au reusit. USR-PLUS la alegerile Locale 2020 LIsta candidatilor USR-PLUS pentru functiile de primar numara 40 de candidati, atat in Bucuresti, cat si in tara. Mai sunt aproape doua .

Scad taxele pentru facultatile din Bucuresti? Studentii au facut cerere speciala

Studentii vin in spatiul public cu o cerere speciala. Ce doresc tinerii si cum isi argumenteaza cererea ca taxele pentru facultatile din Bucuresti sa revina la preturi mai avantajoase pentru ei? Universitatea Bucuresti: Studentii, cerere speciala pentru scaderea taxelor Studentii Universitatii Bucuresti cer reducerea taxelor cu 30% pe fondul crizei sanitare. Tinerii si-au insiruit doleantele .

Furnizarea de curent electric, intrerupta temporar, miercuri, in cateva zone din Bucuresti, Giurgiu si Ilfov

E-Distributie Muntenia intrerupe temperorar furnaizare de curent elecetric, miercuri, in anumite zone din Bucuresti si din judetele Ilfov si Giurgiu, ca urmare a efcetuarii unor lucrari dereparatii si de.

Profesorii si elevii din Bucuresti, testati gratuit. Pot fi facute 5.000 de teste pe zi!

Coronavirus in Romania. Toate cadrele didactice din Bucuresti vor fi testate printr-un program initiat de Primaria Capitalei.

Alerta in scolile din Bucuresti, dupa ce un tata confirmat cu COVID-19 si-a trimis copilul la scoala

Prima zi de scoala a inceput cu peripetii, dupa ce mii de elevi au uitat de regulile de distantare, imbratisandu-se si formand grupulete ca in vremurile bune. Din pacate, lucrurile sunt si mai tensionate dupa aflarea vestii ca un parinte si-a trimis copilul la scoala, desi acesta fusese testat pozitiv cu COVID-19. Parintele iresponsabil a .

NICUSOR DAN: in fiecare an, autoritatile din Bucuresti constata cu surprindere ca in septembrie incepe scoala

Nicusor Dan, candidat sustinut de PNL si USR PLUS la Primaria Capitalei, a declarat ca, in fiecare an, autoritatile publice din Bucuresti constata cu surprindere ca in luna septembrie incepe scoala, conform news. ro.

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )