Libnet.ro
UNICEF

16:00

DEFINITIVAT 2018. Mii de candidati la examenul de DEFINITIVAT

Antena3 Antena3,
DEFINITIVAT 2018. Mii de candidati la examenul de DEFINITIVAT

Ministerul Educatiei Nationale MEN) anunta ca peste 8. 900 de candidati sunt asteptati miercuri la proba scrisa a examenului national de definitivare in invatamant. Proba scrisa se va. continuă pe Antena3

Lovitura pentru Gabriel Oprea: Fostul vicepremier a pierdut procesul cu Ministerul Educatiei si Guvernul in dosarul de plagiat(VIDEO)

Fostul vicepremier Gabriel Oprea a pierdut procesul prin care daduse in judecata Ministerul Educatiei si Guvernul Romaniei dupa ce i-a fost retras titlul de doctor, a anuntat vineri, jurnalista Emilia Sercan, ce.

Lovitura pentru Gabriel Oprea: Fostul vicepremier a pierdut procesul cu Ministerul Educatiei si Guvernul in dosarul de plagiat. Cum a reactionat fostul membru al Guvernului (VIDEO)

UPDTE:Fostul vicepremier Gabriel Oprea reactioneaza dupa ce a pierdut in prima instanta procesul prin care daduse in judecata Ministerul Educatiei si Guvernul Romaniei dupa ce i-a fost retras titlul.

Peste 8.900 de candidati participa miercuri la examenul de definitivat

Peste 8. 900 de candidati participa, miercuri, la examenul de definitivat in invatamant, anunta Ministerul Educatiei Nationale MEN). Proba scrisa va avea loc incepand cu ora 10. 00 in 42 de centre de examen.

Definitivat 2018 Examenul de definitivat va fi sustinut miercuri

Tinerii care vor sa isi faca o cariera la catedra vor sustine miercuri, 18 iulie, examenul de definitivat. Aproape 9. 000 de candidati s-au inscris la examenul care va incepe la ora 10:00 si va fi organizat in 42 centre. Candidatii vor avea la dispozitie 4 ore pentru rezolvarea subiectelor. Cei mai multi candidati s-au inscris la invatamantul prescolar, apoi la invatamantul primar si la educatie fizica.

Gabriel Oprea a pierdut procesul cu Ministerul Educatiei si Guvernul Romaniei. Ramane, in continuare, fara titlul de doctor. Reactia liderului UNPR

Fostul ministru de Interne si actualul lider UNPR, Gabriel Oprea, a pierdut procesul impotriva Ministerului Educatiei si Guvernului Romaniei, ramanand in continuare fara titlul de doctor. Ordinul de retragere a titlului fusese semnat de fostul ministru al Educatiei Mircea Dumitru, pe data de 1 septembrie 2016, dupa ce jurnalista de investigatii Emilia Sercan a publicat o ancheta in care a demonstrat plagiatul lucrarii de doctorat.

Gabriel Oprea a pierdut procesul cu Ministerul Educatiei

Curtea de Apel Bucuresti a respins, ca neintemeiata, actiunea depusa de Gabriel Oprea prin care acesta solicita anularea ordinului ministrului Educatiei prin care i s-a retras titlul de doctor in drept.

Performerii Evaluarii Nationale si Bacalaureatului din Vrancea, recompensati in bani de catre Ministerul Educatiei. Ce sume vor primi fiecare

Stimulentele financiare au fost aprobate in ultima sedinta de guvern si de ele vor beneficia 13 elevi din Vrancea.

Gabriel Oprea a pierdut procesul cu Ministerul Educatiei. Reactia sa

Presedintele fondator al UNPR Gabriel Oprea a reafirmat vineri ca teza lui de doctorat nu este un plagiat si a anuntat ca va declara recurs la decizia Curtii de Apel Bucuresti care a respins, ca neintemeiata, ac.

Ministerul Educatiei: Salariile vor creste cu pana la 800 de lei

Incepand cu luna septembrie, salariile cadrelor didactice vor fi indexate cu 8%. Asta inseamna cu 262 - 800 de lei. Declaratia a fost facuta de seful Directiei generale de invatamant Primar si Secundar al.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )