Libnet.ro
UNICEF

00:07

Deloitte: Salariul minim brut din Romania are cea mai mare rata de taxare din Europa Centrala si de Est

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Deloitte: Salariul minim brut din Romania are cea mai mare rata de taxare din Europa Centrala si de Est

Salariul minim brut din tara noastra - mai mare cu peste 50% decat in Bulgaria sau Serbia, potrivit Deloitte Romania Salariul minim brut din tara noastra depaseste media regiunii Europei Centrale si de Est, dar are cea mai ridicata rata efectiva de taxare dintre statele din regiune, de 41,5%, potrivit unei analize Deloitte Romania. Conform companiei, rata efectiva de taxare se mentine cea mai inalta, de 41,5%, si in cazul unui salariu brut de 1. 000 de euro, pentru care media regiunii este de 27%. continuă pe Ziarul Bursa

ANALIZA Romania are salariul minim brut peste media din regiune, dar statul mananca cel mai mult din el

Salariul minim brut din Romania depaseste media regiunii Europei Centrale si de Est, insa in acelasi timp, are cea mai ridicata rata efectiva de taxare dintre statele din regiune, de 41,5%, potrivit unei analize Deloitte Romania.

Analiza Deloitte: Salariul minim in Romania prin comparatie cu al statelor din Europa Centrala si de Est

Salariul minim brut din Romania depaseste media regiunii Europei Centrale si de Est. in acelasi timp, are cea mai ridicata rata efectiva de taxare dintre statele din regiune, de 41,5%, potrivit unei analize.

ANALIZA. Avem cel mai mare salariu minim brut din Europa Centrala si de Est, dar ramanem cu ce mai putini bani in mana

Salariul minim brut din Romania depaseste media regiunii Europei Centrale si de Est. in acelasi timp, are cea mai ridicata rata efectiva de taxare dintre statele din regiune, de 41,5%, potrivit unei analize.

Romania da bine pe hartie, nu si la buzunar! Cat din salariul minim brut ramane la angajat si cat ia statul?

Salariul minim brut pe economie in Romania va fi de 446 de lei pe luna dupa 1 decembrie 2018, peste media tarilor din regiune. Din banii acestia, insa, la angajat in mana ajung doar 261 de euro pe luna, mult sub media regiunii. Prin comparatie, in.

Salariatul romn primeste mai putin din rezultatul muncii dect n alte state din regiune, din cauza taxelor mai ridicate

Salariul minim brut din Romania depaseste media regiunii Europei Centrale si de Est si are cea mai ridicata rata efectiva de taxare dintre statele din regiune, de 41,5%, potrivit unei analize Deloitte Romania. Rata efectiva de taxare se mentine cea mai inalta, 41,5%, si in cazul unui salariu brut de 1. 000 de euro, pentru care media regiunii este de 27%.

Guvernul introduce salariul minim garantat in plata prin OUG

Guvernul a modificat ieri prin Ordonanta de Urgenta, Codul Muncii, vizand introducerea salariului minim garantat in plata, diferentiat in functie de studii si vechimea in munca. Cuantumul salariului minim brut pe economie va fi stabilit ulterior, prin Hotarare de Guvern.

Guvernul nu trebuie sa aiba nicio treaba cu stabilirea salariului minim brut pe economie

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, vineri, dupa ce Guvernul a adoptat OUG privind introducerea salariului minim garantat in plata, ca Executivul nu trebuie sa aiba nicio treaba cu stabilirea salariului minim brut pe economie.

PNL critica dur OUG pentru modificarea Codului Muncii: Guvernul nu trebuie sa aiba nicio treaba cu stabilirea salariului minim brut pe economie

Guvernul nu trebuie sa aiba nicio treaba cu stabilirea salariului minim brut pe economie, a declarat presedintele PNL, Ludovic Orban. Reactia vine dupa ce Cabinetul Dancila a adoptat o Ordonanta de Urgenta.

Klaus Iohannis: Romania are nevoie de o administratie publica eficienta

Presedintele Klaus Iohannis a transmis luni un mesaj, in cadrul Galei Asociatiei Municipiilor din Romania, in care subliniaza ca tara noastra are nevoie de o administratie publica eficienta, el mentionand.

Rezolutia privind statul de drept din Romania si raportul MCV, prezentate in Parlamentul European. Dana Girbovan: Rezolutia este genul de actiune a politicienilor care genereaza euroscepticismul in Romania

Rezolutia privind statul de drept din Romania si raportul MCV vor fi prezentate marti in Parlamentul European. Noul raport MCV ar mari numarul recomandarilor pe care Comisia Europeana le face Romaniei in.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2403 seconds )