Libnet.ro
UNICEF

20:02

Delta Dunarii are un nou guvernator, numit de Viorica Dancila. Este fost sef SRI Tulcea si acum promoveaza turismul

Adevărul Adevărul,
Delta Dunarii are un nou guvernator, numit de Viorica Dancila. Este fost sef SRI Tulcea si acum promoveaza turismul

Administratia Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii are un nou guvernator. Acesta este Catalin Tibuleac, presedintele Asociatiei de Management al Destinatiei Turistice Delta Dunarii. Tibuleac a fost seful SRI Tulcea, apoi s-a retras in afaceri. continuă pe Adevărul

Guvernatorul rezervatiei Delta Dunarii, pus pe liber de Dancila

Premierul Viorica Dancila l-a revocat pe Malin-Matei Musetescu din functia de guvernator al Administ.

FOTO Delta Dunarii cea frumoasa si salbatica. Instantanee mereu uimitoare, chiar si pentru fotografii impatimiti

Poate cel mai exotic loc al Romaniei, Delta Dunarii este fascinanta la fiecare vedere, chiar si pentru un ochi de profesionist al fotografiei.

Baronul Marian Oprisan si Viorica Dancila au pus la cale RECTIFICAREA BUGETARA: Administratia locala are o serie de probleme

Vicepresedintele PSD Marian Oprisan, baron de Vrancea, s-a intalnit, joi, cu premierul Viorica Dancila, la Palatul Victoria, pentru a discuta despre viitoarea rectificare bugetara. Ne aflam la aproape.

Viorica Dancila: Am trimis propunerea de vicepremier la Cotroceni. Cred ca presedintele nu are motive sa o respinga(VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat marti ca i-a trimis presedintelui Klaus Iohannis propunerea ca Ana Birchall, proaspat numita in functia de ministru al Justitiei, sa devina vicepremier pe parteneriate.

VIORICA DANCILA: Avem a doua cea mai mare crestere economica din UE

Premierul Viorica Dancila a declarat miercuri ca investitiile au un rol esential in dezvoltarea unei tari prin beneficiile rezultate pe piata muncii si prin facilitatile pe care le aduc zonelor unde sunt realizate, adaugand ca Eurostat si Institutul National de Statistica au anuntat recent ca Romania are a doua cea mai mare crestere economica din UE pe primul trimestru al acestui an.

webPR: Viorica Dancila pare ca a pierdut controlul unor ministri

Dupa o campanie in care PSD a investit multi bani, dar a convins doar 23% din romanii care au participat la alegerile europarlamentare din mai, premierul Dancila isi doreste sa controleze atat partidul, cat si guvernul. Cu Liviu Dragnea inchis la Rahova, Viorica Dancila nu are contracandidat la presedintia PSD.

VIORICA DANCILA: Pentru candidatul la prezidentiale - un congres separat

Presedintele interimar al PSD, Viorica Dancila, a declarat, ieri, ca pentru desemnarea candidatului partidului la alegerile prezidentiale se va face un alt congres, probabil la finalul lunii iulie, iar cei care doresc sa candideze vor fi inclusi in sondaje de opinie.

inca o gafa marca Viorica Dancila. Premierul a incurcat CEX-ul cu sexul

Viorica Dancila parea sa isi revina dupa ce Liviu Dragnea a fost trimis in spatele gratiilor. Nu mai gafa in timpul discursurilor si raspundea intrebarilor fara sa citesca de pe foaie. Dar primul-ministru a revenit la vechile obiceiuri. A gafat in sedinta Comitetului Executiv National al PSD, cand in loc de CEx a pronuntat sex.

VIORICA DANCILA: Vom adopta Codul administrativ prin ordonanta de urgenta

Premierul Viorica Dancila a declarat miercuri ca Guvernul va adopta Codul administrativ prin ordonanta de urgenta si a afirmat ca acest proiect va aduce ordine in administratie.

Ludovic Orban, despre candidatura premierului la sefia PSD: Tara arde si Viorica Dancila se piaptana

Liderul PNL Ludovic Orban a comentat ironic anuntul premierului Viorica Dancila potrivit caruia aceasta va candida la presedintia PSD. Tara arde si Viorica Dancila se piaptana. Asta e important.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:02

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )