Libnet.ro
UNICEF

09:15

Demis din PSD, Tutuianu iese la ATAC: Dragnea m-a transformat intr-o tinta vie!

B1 B1,
Demis din PSD, Tutuianu iese la ATAC: Dragnea m-a transformat intr-o tinta vie!

Demis din PSD, Adrian Tutuianu anunta ca a fost inlocuit si din functia de membru al Comisiei juridice, de numiri, disciplina, imunitati si validari. in acest context, Tutuianu nu rateaza ocazia sa-l. continuă pe B1

Iohannis anunta ca nu a luat o decizie privind remanierea, dar are o concluzie: PSD sub conducerea lui Dragnea nu e capabil sa genereze un guvern performant. Acest circ nu trebuie sa continue

Cu propunerile Vioricai Dancila de numire a noilor ministri pe masa, presedintele Klaus Iohannis spune ca nu a finalizat analiza. Cu toate acestea, seful statului spune ca judecand si propunerile si comportamentul PSD a ajuns la o concluzie: Acest PSD sub conducerea lui Dragnea nu e capabil sa genereze un Guvern performant.

Catalin Radulescu: n orice tara civilizata amnistia si gratierea era data n secunda doi / Responsabili pentru amnare - Badalaii din PSD

Deputatul PSD Catalin Radulescu sustine ca in orice tara civilizata amnistia si gratierea era data in secunda doi si numai la noi se amana un lucru necesar pentru tara, iar responsabili pentru aceasta amanare sunt Tudorel Toader si Badalaii din PSD.

Victor Ponta continua campania de racolare: Cine mai paraseste barca PSD condusa de Liviu Dragnea

Victor Ponta continua racolarile din PSD. Dupa ce PSD si ALDE au pierdut matematic majoritatea in Camera Deputatilor, ca urma a plecarii unor deputati de la PSD la Pro Romania, fostul premier anunta.

Acuzatii grave din PSD: Ponta, Iohannis, Opozitia si DNA vor sa le dea celor de la PNL conducerea Camerei Deputatilor

Presedintele Comisiei de Control SRI Claudiu Manda sustine ca actiunea de azi din Parlament, de revocare a lui Liviu Dragnea din functia de presedinte al Camerei Deputatilor, este o actiune comuna a lui Ponta,.

Reactie-fulger din PSD, dupa declaratiile lui Klaus Iohannis: Are o problema medicala

Senatorul PSD Nicolae Serban a comentat declaratiile presedintelui Klaus Iohannis, facute vineri intr-o conferinta de presa. in mod cert e o situatie din ce in ce mai grava in tara. in cazul lui.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )