Libnet.ro
UNICEF

14:15

Demisia momentului in politica! Premierul a facut anuntul socant. ADIO, GUVERNARE

B1 B1,
Demisia momentului in politica! Premierul a facut anuntul socant. ADIO, GUVERNARE

Demisie la varful puterii politice finlandeze! Premierul Antti Rinne si-a anuntat demisia dupa ce a pierdut sprijinul Partidului de Centru, unul din partenerii in coalitia de guvernare. Formatiunea urmeaza sa de. continuă pe B1

Drama iN LUMEA MONDENA! Mioara Roman, in stare grava! Oana a facut anuntul socant! Detalii despre BOALA CUMPLITA

Oana Roman a vorbit de curand despre problemele de sanatate pe care le are de infruntat mama sa, Mioara Roman. Va amintim ca la scurt timp dupa ce s-au mutat cu totii in noua casa, Oana Roman a trebuit sa.

Tocmai cand era in culmea fericirii, Alina Puscas a facut anuntul: S-a destramat

Vedeta de la Antena 1 a avut parte de un mare ghinion si, desi era in culmea fericirii si abia stabilise mai bine detaliile nuntii sale de lux. Alina Puscas s-a vazut nevoita sa faca anuntul si a dat mai multe detalii, cand a acordat de curand un interviu. Frumoasa prezentatoare TV este mamica a .

Atentie, parinti! Ce se intampla cu clasa pregatitoare. Ministrul Educatiei a facut anuntul

Ministrul Educatiei a facut un anunt cat se poate de important pentru toti parintii care urmeaza sa-si inscrie copiii in clasa pregatitoare. Mesajul esential a fost transmis de curand de catre Monica Anisie, iar in acest sens sunt vizati elevii, dar si parintii care trebuie sa ia cat mai rapid o decizie, legata de viitoarele .

Decizie de ultima ora, luata de mama Luizei Melencu. Mama victimei lui Gheorghe Dinca a facut anuntul

Cazul Caracal ramane inca nerezolvat si inca in vizorul autoritatilor. Disperarea familiei Luizei Melencu, una din fetele disparute de mai bine de sapte luni a ajuns deja la limitele rabdarii. Drama prin care trece mama Luizei Melencu este, cu siguranta, de nedescris. Femeia a decis sa recurga la un gest poate mai putin obisnuit si .

Mihai Voropchievici a facut ANUNTUL: CALITATILE si DEFECTELE celor nascuti pe data de 16 ale fiecarei luni

Celebrul numerolog Mihai Voropchivici a facut o analiza in ceea ce ii priveste pe cei nascuti in ziua de 16 a fiecarei luni.

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1924 seconds )