Libnet.ro
UNICEF

01:05

Demisie controversata la Casa Alba. Presedintele Donald Trump a facut anuntul: Va parasi Administratia la finalul acestui an

Antena3 Antena3,
Demisie controversata la Casa Alba. Presedintele Donald Trump a facut anuntul: Va parasi Administratia la finalul acestui an

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a anuntat sambata o noua plecare din administratia sa, cea a secretarului internelor, Ryan Zinke, un personaj foarte controversat. Secretarul. continuă pe Antena3

Trump numeste un sef de cabinet interimar la Casa Alba

Presedintele american Donald Trump l-a numit pe Mick Mulvaney, directorul biroului de management si buget, noul sef interimar de cabinet al Casei Albe, scrie BBC.

Donald Trump l-a numit pe directorul bugetar Mick Mulvaney pentru a fi noul sau sef de personal

Presedintele Donald Trump l-a numit vineri pe directorul bugetar Mick Mulvaney pentru a fi seful sau de personal, finalizand o cautare haotica in care mai multi candidati s-au retras pe rand din cursa pentru aceasta functie, relateaza Associated Press, citata de Mediafax.

O publicatie din SUA a platit un fost model pentru a nu declara ca a avut o aventura cu Donald Trump

Publicatia americana National Enquirer a recunoscut ca a platit un fost model al revistei Playboy pentru a o impiedica sa declare public faptul ca inainte de alegerile din 2016 a avut o aventura cu presedintele SUA, Donald Trump, au anuntat miercuri procurorii federali, relateaza Mediafax care citeaza Reuters.

Donald Trump a fost prezent la o discutie cu directorul publicatiei National Enquirer

Donald Trump s-a aflat la o intalnire in august 2015, cand avocatul sau personal Michael Cohen si David Pecker, directorul publicatiei National Enquirer, au discutat despre o schema de a plati mai multe femei pentru a nu dezvalui aventurile avute cu Trump, relateaza NBC News, potrivit Mediafax.

Procurorii federali ancheteaza modul n care a cheltuit banii comitetul de nvestitura al lui Donald Trump

Procurorii federali investigheaza daca comitetul pentru ceremoniile de investire a presedintelui american Donald Trump a cheltuit in mod neadecvat o parte din fondurile stranse, scrie joi Wall Street Journal, citand persoane familiarizate cu cazul, relateaza Reuters, potrivit Agerpres.

Fostul avocat al lui Donald Trump, Michael Cohen, condamnat la 3 ani de nchisoare

Fostul avocat al lui Donald Trump, Michael Cohen, a fost condamnat la 3 ani de inchisoare de un judecator federal din Manhattan, o pedeapsa mai degraba moderata pentru fostul aliat al presedintelui Statelor Unite, pe care l-a acuzat direct, inainte de pronuntarea sentintei, scrie AFP.

Casa Alba: Rusia a anuntat ca cele doua bombardiere strategice capabile sa poarte arme nucleare vor parasi vineri Venezuela

Rusia a informat Statele Unite ca cele doua bombardiere strategice capabile sa poarte arme nucleare vor parasi Venezuela vineri, a afirmat luni Casa Alba, citata de Reuters.

Trump: Am facut o greseala angajndu-l pe Cohen / Acesta este vinovat de delicte care nu au legatura cu mine

Presedintele SUA, Donald Trump, a spus, joi, intr-un interviu pentru Fox News, ca a facut o greseala angajandu-l pe Michael Cohen, subliniind ca acesta se ocupa mai degraba de probleme legate PR, relateaza Reuters. Acesta si-a reiterat nevinovatia, spunand ca nu are nicio legatura cu delictele comise de fostul sau avocat Michael Cohen, condamnat la trei ani de inchisoare.

Probleme pentru TRUMP? ANI GREI de inchisoare pentru fostul sau avocat in dosarul ingerintelor ruse de la prezidentialele din 2016!

Michael Cohen, fostul avocat al lui Donald Trump, care candva spunea ca ar incasa un glont pentru presedinte, a fost condamnat, miercuri, la trei ani de inchisoare in dosarul privind ingerintele ruse in ca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )