Libnet.ro
UNICEF

19:00

Denise Rifai, dupa alegerea lui Melescanu la sefia Senatului: Sa fie victoria dinaintea dezastrului sau cea dinaintea marii victorii?

Adevărul Adevărul,
Denise Rifai, dupa alegerea lui Melescanu la sefia Senatului: Sa fie victoria dinaintea dezastrului sau cea dinaintea marii victorii?

Jurnalista si prezentatoarea TV Denise Rifai a reactionat dupa ce senatorul ALDE Teodor Melescanu a fost numit presedinte al Senatului. continuă pe Adevărul

Teodorovici, despre sustinerea lui Melescanu la sefia Senatului: A devenit mai de stanga

Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici, a declarat, marti, inainte de votul privind succesorul lui Calin Popescu Tariceanu la sefia Senatului, cu privire la sustinerea PSD a lui Teodor Melescanu pentru aceasta functie ca ne place, nu ne place, asa s-a decis si ca fostul ministru de Externe a devenit mai de stanga.

Denise Rifai, dupa ce a luat cu asalt CNA: Romania nu mai e doar a unor baieti cu muschi sintetici. O sa lupt pana la capat si o sa castig

Realizatoarea TV Denise Rifai a revenit cu un mesaj dupa ce a facut show la Consiliul National al Audiovizualului CNA), fortand suspendarea sedintei, in care moderatoarea de la Realitatea s-a plans ca este atacata constant de Mircea Badea, iar forul nu ia nicio masura pentru a-l opri.

Surse. Revolta in PSD: Mai multi alesi nu il vor pe Melescanu la sefia Senatului si ameninta ca vor boicota votul. Cine ravneste la a doua functie in stat

Mai multi senatori social-democrati, in frunte cu Serban Nicolae, vor sa blocheze numirea lui Teodor Melescanu in fruntea Senatului, sustin surse politice pentru Adevarul. Motivul: fostul ministru de Externe nu a reusit sa rupa ALDE. Gruparea anti-Melescanu insista ca functia sa revina PSD, partid care are nevoie doar de un singur vot pentru a numi viitorul sef al Senatului. Divizarea votului PSD ar putea ajuta Opozitia.

Teodorovici, despre candidatura lui Teodor Melescanu la sefia Senatului

Ministrul Finantelor Publice, senatorul PSD Eugen Teodorovici, a explicat sustinerea de catre social-democrati a senatorului ALDE Teodor Melescanu la sefia Senatului prin faptul ca acesta, in ultima perioada,.

VOTUL PENTRU SEFIA SENATULUI S-A INCHEIAT: Se organizeaza turul doi pentru alegerea presedintelui Senatului

ACTUALIZARE - Senatorul Teodor Melescanu a obtinut marti cele mai multe voturi - 67 - pentru functia de presedinte al Senatului. Alina Gorghiu a obtinut 49, urmand sa se organizeze un tur doi, care se va disputa intre cei doi candidati. --- in cursa pentru sefia Senatului, loc ramas vacant dupa demisia lui Calin Popescu Tarceanu, s-au inscris Teodor Melescanu - sustinut de PSD, Alina Gorghiu - propusa de PNL si Ion Popa de la ALDE.

Alina Gorghiu, dupa alegerea lui Teodor Melescanu in functia de sef al Senatului: O prima batalie pe care a pierdut-o PSD-ul

Alina Gorghiu, candidata PNL la sefia Senatului,este de parere ca, dupa alegerea lui Teodor Melescanu in a doua functie din stat, PSD pierde o prima batalie in favoarea unui om dintr-un alt grup.

TEODOROVICI, DESPRE SUSTINEREA LUI MELESCANU PENTRU SEFIA SENATULUI: Odata luata o decizie ea trebuie urmata, ne place, nu ne place

Presedintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, a afirmat, referitor la sustinerea de catre formatiune a lui Teodor Melescanu pentru sefia Senatului, ca asa s-a decis. ) sunt discutii in interiorul partidului, anumite puncte de vedere, poate divergente, dar odata luata o decizie ea trebuie urmata, ne place, nu ne place, a spus Teodorovici.

TARICEANU, DESPRE VOTUL PENTRU SEFIA SENATULUI: Daca Melescanu accepta candidatura sustinut de PSD, isi asuma niste consecinte

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, afirma ca, in ceea ce priveste votul pentru sefia Senatului, este convins ca membrii formatiunii isi vor respecta onoarea. Tariceanu a spus ca, daca Teodor Melescanu accepta candidatura pentru aceasta functie sustinut de PSD, desi nu are acordul ALDE, isi asuma niste consecinte.

Tariceanu sesizeaza CCR pentru anularea alegerii lui Melescanu la sefia Senatului

Calin Popescu Tariceanu a fost inca o data tradat. De data aceasta de Teodor Melescanu, care a acceptat nominalizarea PSD si a fost votat drept presedinte al Senatului. Liderul ALDE a anuntat, marti, in.

Iani Popa, propunerea ALDE la sefia Senatului

Calin Popescu Tariceanu a anuntat, in plenul Senatului, ca senatorul Iani Popa este propunerea ALDE la sefia Senatului, in conditiile in care Teodor Melescanu este sprijinit pentru aceasta functie de.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2051 seconds )