Libnet.ro
UNICEF

01:05

Denuntul lui Sebastian Ghita impotriva Laurei Codruta Kovesi: Mi-a cerut bani

Antena3 Antena3,
Denuntul lui Sebastian Ghita impotriva Laurei Codruta Kovesi: Mi-a cerut bani

Mihai Gadea a prezentat la Sinteza Zilei denuntul lui Sebastian Ghita, care vorbeste despre fapte de coruptie extrem de grave. Aceste fapte de coruptie o privesc pe Laura Codruta Kovesi, in calitate de. continuă pe Antena3

Andreea Cosma: Sunt martor in denuntul facut de Sebastian Ghita

Andreea Cosma a afirmat ca are calitatea de martor in denuntul facut de Sebastian Ghita impotriva Laurei Codruta Kovesi. in denuntul lui Sebastian Ghita am calitatea de martor, am dat deja.

Dezvaluiri facute de Nicolae Popa dupa denuntul lui Sebastian Ghita

Nicolae Popa a facut o serie de declaratii la Antena 3,dupa denuntul lui Sebastian Ghita pe numele Laurei Codruta Kovesi. Sebastian Ghita aspus ca a reclamat-o pe Laura Codruta Kovesi la Parchet.

Sebastian Ghita a reclamat-o pe Kovesi la Sectia de anchetare a magistratilor / El sustine ca fosta sefa a DNA i-ar fi cerut sa plateasca avionul pentru aducerea lui Nicolae Popa

Sebastian Ghita a anuntat, duminica, ca a reclamat-o la Sectia pentru anchetarea magistratilor pe Codruta Kovesi, fost procuror-sef DNA, pentru constituire de grup infractional organizat. Afaceristul sustine ca Laura Codruta Kovesi i-ar fi cerut sa plateasca avionul pentru aducerea lui Nicolae Popa, relateaza Mediafax.

UPDATE Sebastian Ghita a reclamat-o pe Kovesi la Sectia de anchetare a magistratilor / El sustine ca fosta sefa a DNA i-ar fi cerut sa plateasca avionul pentru aducerea lui Nicolae Popa

Sebastian Ghita a anuntat, duminica, ca a reclamat-o la Sectia pentru anchetarea magistratilor pe Codruta Kovesi, fost procuror-sef DNA, pentru constituire de grup infractional organizat. Afaceristul sustine ca Laura Codruta Kovesi i-ar fi cerut sa plateasca avionul pentru aducerea lui Nicolae Popa. Acesta a mai spus ca are martori, dar si o factura ca dovada in acest sens.

Sinteza zilei. Denunturi explozive pe numele Laurei Codruta Kovesi

Pe numele Kovesi Laura Codruta au fost depuse doua denunturi. in premiera nationala, cele doua denunturi-bomba sunt prezentate la Sinteza zilei. Faptele penale invocate, probele, martori, astazi, de.

Sebastian Ghita, plangere penala pe numele lui Kovesi. Ce rol are sectia speciala de investigare a magistratilor si ce invoca fostul deputat

Fostul deputat Sebastian Ghita a declarat ,la Romania TV ca a facut o plangere penala pe numele fostei sefe a DNA, Laura Codruta Kovesi. Fosta sefa a DNA a fost reclamata de Ghita la Sectia Speciala pentru anchetarea magistratilor. Sebastian Ghita sustine ca Laura Codruta Kovesi i-ar fi cerut sa plateasca avionul pentru repatrierea lui Nicolae Popa.

Sebastian Ghita: Kovesi a vrut sa mute DNA in sediul Antena 3

Sebastian Ghita a declarat la Sinteza Zilei ca Laura Codruta Kovesi a vrut sa mute Directia Nationala Anticoruptie in sediul Antenei 3. A fost evidenta o actiune impotriva Antenei 3.

Sebastian Ghita i-a facut PLANGERE PENALA lui Kovesi: Mi-a cerut si a primit bani pentru aducerea in tara a lui Popa Nicolae!

Fostul deputat Sebastian Ghita a declarat duminica seara ca a facut o plangere penala pe numele fostei sefe a DNA, Laura Codruta Kovesi. Aceasta a fost reclamata de Ghita la Sectia Speciala pentru a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )