Libnet.ro
UNICEF

01:05

Departamentul de Stat al SUA saluta schimbarea democratica din Republica Moldova

România Liberă România Liberă,
Departamentul de Stat al SUA saluta schimbarea democratica din Republica Moldova

Departamentul de Stat al Statelor Unite ale Americii saluta decizia Partidului Democrat din Moldova . continuă pe România Liberă

Departamentul de Stat al SUA: Salutam schimbarea democratica din Republica Moldova

Departamentul de Stat al Statelor Unite ale Americii saluta decizia Partidului Democrat din Moldova PDM) de a se retrage de la guvernare in favoarea premierului Maia Sandu si a coalitiei formate de Parlamentul ales in mod democratic, scrie Unimedia.

Klaus Iohannis saluta ultimele evolutii in situatia politica din Republica Moldova

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, saluta ultimele evolutii, din cursul zilei de astazi, in situatia politica din Republica Moldova, care sunt de natura sa contribuie la iesirea din criza si la o.

Vlad Plahotniuc a plecat din Republica Moldova

Liderul Partidului Democrat din Republica Moldova, Vlad Plahotniuc, a parasit Republica Moldova. intr-un comunicat de presa, se spune ca in legatura cu speculatiile aparute in presa despre asa-zisa.

Vlad Plahotniuc a plecat din Republica Moldova. Ce spune Maia Sandu desre riscul ca acesta sa fuga din tara

PDM a anuntat oficial ca Vlad Plahotniuc a parasit, pentru un moment, Republica Moldova. Totul s-a petrecut in miez de noapte. Problemele pentru moldoveni sunt de departe de a-si gasi o rezolvare. Ce se petrece acum? Vlad Plahotniuc a plecat din Republica Moldova Aeroportul International din Chisinau este plin de agitatie. Anuntul de retragere a .

Fuge Plahotniuc din Republica Moldova? (VIDEO)

Cinci avioane charter si-au luat zborul de pe Aeroportul Chisinau, dupa anuntul Partidului Democrat din Republica Moldova, de vineri, ca se retrage de la putere si ca membrii Guvernului Pavel Filip au renuntat.

Adrian Nastase, despre situatia din Republica Moldova: Sa nu ne incurcam in fleacuri, cum ar fi statul de drept, Constitutia...

Adrian Nastase a comentat, vineri, intr-o postare pe blogul sau, situatia actuala din Republica Moldova. Premisele pentru analiza fara sa tinem seama daca persoanele sunt simpatice sau nu): Noul guvern al.

Democratii lui Plahotniuc, scrisoare catre toate ambasadele din Republica Moldova: Guvernul Filip este unicul legitim Dodon este vasalul Rusiei, fiind dependent financiar de Moscova

Partidul Democrat din Republica Moldova, formatiunea controlata de Vladimir Plahotniuc, le-a expediat ambasadelor acreditate la Chisinau o scrisoare, prin care le informeaza ca Guvernul Filip este unicul.

Iohannis il trimite astazi pe Aurescu la Chisinau pentru a discuta cu fortele parlamentare si politice implicate in criza in curs din Republica Moldova

Consilierul Prezidential pentru politica externa Bogdan Aurescu va efectua vineri, 14 iunie, o vizita de lucru la Chisinau, in contextul evolutiilor politice recente din Republica Moldova, informeaza Cotroceniul.

Klaus Iohannis, scrisoare pentru liderii europeni cu privire la situatia din Republica Moldova

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, miercuri, o scrisoare presedintelui Consiliului European, Donald Tusk, si presedintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, cu privire la situatia din Republica Moldova,.

Iohannis, scrisoare cu privire la situatia din Republica Moldova

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, astazi, o scrisoare presedintelui Consiliului European, Donald Tusk, si presedintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, cu privire la situatia din Republica Moldova, a anuntat Administratia Prezidentiala.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )