Libnet.ro
UNICEF

13:15

Depozitele de gaze sunt pline, dupa aproape doua luni de iarna

Hotnews Hotnews,
 Depozitele de gaze sunt pline, dupa aproape doua luni de iarna

Stocul de gaze naturale inmagazinate in depozite este de aproximativ 2,36 miliarde metri cubi, cu 1,36 miliarde metri cubi mai mult decat in perioada similara a anului trecut, informeaza Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri. Cu alte cuvinte, desi au trecut aproape doua luni de iarna, depozitele de gaze sunt pline. Aceasta in conditiile in care iarna a inceput cu depozitele umplute aproape de maximum, cu 2,9 mld mc. continuă pe Hotnews

Irina Margareta Nistor, trecut dureros. Ce a patit pe vremea lui Ceausescu, pentru ca a divortat dupa doar sase luni de casnicie

Irina Margareta Nistor, critic de film roman, a lucrat ca translator pentru TVR. Tot pe vremea lui Ceausescu a si patit-o, pentru ca a divortat dupa doar sase luni de casnicie. Ce a patit Irina Margareta Nistor pe vremea lui Ceausescu, pentru ca a divortat dupa doar sase luni de casnicie Irina Margareta Nistor 62 .

Andreea Banica, jignita de un fan dupa ce a pozat in costum de baie. Reactia vedetei i-a lasat pe toti fara cuvinte!

Dupa aproape sase luni in care nu a avut nici macar o zi libera, Andreea Banica si-a luat o binemeritata vacanta. De data aceasta doar cu sotul ei, Lucian Mitrea, fara cei doi copii. Destinatia? Maldive, intr-un resort de cinci stele, Ajunsa la destinatie, Andreea Banica a imbracat imediat costumul de baie, s-a balacit, apoi .

FBI a deblocat un nou iPhone, in doua luni, fara ajutor de la Apple

In utlimele doua saptamani, au iesit la suprfata doua cazuri in care FBI a reusit sa deblocheze iPhone-uri, fara sa aiba nevoie de ajutor din partea Apple. Unul dintre acestea, un.

SUA: Cel putin 16 persoane sunt monitorizate dupa contactul cu o victima a coronavirusului din China

Cel putin 16 persoane care au intrat in contact cu un barbat din statul Washington care a fost diagnosticat cu coronavirus, devenind primul caz din SUA, sunt monitorizate pentru boala care a ucis 17 persoane in China si a imbolnavit alte sute, au spus oficialii locali.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )