Libnet.ro
UNICEF

21:00

Un deputat important din PMP apara Guvernul Orban in privinta asumarii raspunderii

România Liberă România Liberă,
Un deputat important din PMP apara Guvernul Orban in privinta asumarii raspunderii

Asumarea raspunderii in Parlament de catre Guvernul Orban pe cele trei proiecte este o procedura co. continuă pe România Liberă

USR cere ca majorarea pensiilor in 2020 sa nu se aplice integral. Ce pericol ar pandi Guvernul Orban

Deputatul USR Catalin Drula ii cere premierului Ludovic Orban ca majorarea pensiilor in 2020 sa nu se aplice integral. Ce pericol ar pandi noul guvern? USR cere ca majorarea pensiilor in 2020 sa nu se aplice integral Deputatul USR, Catalin Drula, vicepresedinte al partidului, ii cere lui Ludovic Orban sa prevada in legea plafoanelor bugetare, .

Val de demiteri in teritoriu. 28 de prefecti au fost schimbati de Guvernul Orban. Fost demnitar sustinut de Cabinetul Ponta, recuperat de PNL

Guvernul Orban a demis 28 de prefecti si a decis instalarea mai multor persoane in functiile vacante. Liberalii au optat fie pentru prefecti care au avut legatura cu PNL, fie persoane apropiate de ALDE.

Klaus Iohannis, despre o posibila motiune de cenzura a PSD: Daca Guvernul Orban pica, primul pas sunt alegerile anticipate

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti, la Palatul Cotroceni, ca este dreptul constitutional al PSD sa depuna o motiune de cenzura, insa daca Guvernul Orban este demis primul pas sunt alegerile anticipate.

Surse. PSD depune motiune de cenzura daca Guvernul Orban impune alegeri in doua tururi pentru primari. UDMR, de partea PSD

PSD va depune motiune de cenzura in cazul in care Guvernul Orban va schimba legea electorala prin ordonanta de urgenta sau angajarea raspunderii, astfel incat primarii sa fie alesi in doua tururi de scrutin. Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, se teme ca mai multi primari PSD vor migra la PNL in cazul in care vor fi alegeri in doua tururi, pentru ca si-ar pierde mandatul, ca urmare a aliantelor intre partidele de dreapta din turul doi.

PSD contesta la Curtea Constitutionala doua legi pentru care Guvernul Orban si-a asumat raspunderea

PSD va contesta la Curtea Constitutionala doua legi pe care Guvernul si-a asumat raspunderea in Parlament. Este vorba de actele normative privind prorogarea termenului privind intrarea in magistratura si transportul elevilor.

Guvernul Orban si-a asumat raspunderea in Parlament pe legile justitiei si transportul pentru elevi

Camera Deputatilor si Senatul s-au reunit astazi pentru cele trei proiecte pentru care Guvernul si-a asumat raspunderea - modificarea legilor Justitiei, abrogarea OUG 51 privind decontarea transportului pentru elevi si legea plafoanelor bugetare.

Achizitionarea a inca 5 avioane F-16 a intrat in linie dreapta. Parlamentul a adoptat proiectul de lege initiat de Guvernul Orban

Proiectul de lege pentru cumpararea a inca cinci avioane de vanatoare F-16, care vor fi achizitionate tot din Portugalia si au aceeasi configuratie ca si celelalte 12, a fost aprobat, miercuri, de Parlamentul.

O noua numire in Guvernul Orban: Iulian Octavian Stana, din nou secretar de stat la Ministerul Mediului

Iulian Octavian Stana a fost numit in functia de secretar de stat la Ministerul Mediului, printr-o decizie a premierului Ludovic Orban, publicata in Monitorul Oficial. Stana, 37de ani, a mai ocupat.

Guvernul Orban vrea sa isi angajeze raspunderea in fata Parlamentului miercuri: Cele trei proiecte au fost adoptate in sedinta

Guvernul a adoptat in sedinta de marti seara cele trei proiecte de lege pe care isi va angaja raspunderea si solicita Parlamentului ca procedura sa aiba loc miercuri.

Klaus Iohannis raspunde la amenintarea PSD-ului: Daca Guvernul Orban pica, acesta este primul pas spre ANTICIPATE (VIDEO)

Klaus Iohannis le raspunde PSD-istilor care avertizeaza cu depunerea motiunii de cenzura impotriva guvernului Orban. Presedintele spune ca daca pica Executivul se va ajunge la alegeri.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2344 seconds )