Libnet.ro
UNICEF

11:15

Un deputat USR anunta ca va vota motiunea impotriva Guvernului Orban

România Liberă România Liberă,
Un deputat USR anunta ca va vota motiunea impotriva Guvernului Orban

Iulian Bulai spune ca va vota impotriva Guvernului Orban daca acesta nu va face rost de fonduri nera. continuă pe România Liberă

PSD vs. PNL, la primul act din 2020: Social-democratii stabilesc, luni, strategia pentru motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban (VIDEO)

PSD stabileste, luni, strategia pentru motiunea de cenzura. Un numar de 115 parlamentari au semnat deja documentul, sustine Marcel Ciolacu, seful interimar al social-democratilor. Vestea vine in contextul in.

Primul parlamentar USR care ameninta ca voteaza motiunea de cenzura. Votez cu constiinta impacata si mai conving si pe altii sa o faca

Deputatul USR Iulian Bulai ameninta ca va vota motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban daca nu se misca lucrurile sa avem fonduri europene nerambursabile pentru Autostrada A8 in urmatorul exercitiu financiar al UE.

Victor Ponta afirma ca Pro Romania nu va vota motiunea de cenzura a PSD-ului

Presedintele Pro Romania Victor Ponta a declarat luni ca partidul sau nu va vota la motiunea de cenzura anuntata de PSD impotriva Guvernului PNL. Acesta a explicat ca nu exista niciun motiv pentru a vota motiunea, intrucat aceasta vine impotriva legii privind alegerea primarilor in doua tururi, la care formatiunea vrea sa mai adauge un amendament in plus in ce priveste alegerea presedintilor de Consilii Judetene.

VICTOR PONTA: Nu vom vota motiunea de cenzura, noi vrem primari in doua tururi

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a anuntat, luni seara, ca parlamentarii formatiunii nu vor vota motiunea de cenzura pe care PSD a anuntat ca o va depune dupa ce Guvernul isi va asuma raspunderea pe alegerea primarilor in doua tururi de scrutin.

Ce s-a ales de viata lui Ghita Ciobanu. Apel disperat in presa internationala, din cauza Guvernului Orban

Ghita Ciobanu, personajul central dintr-o campanie publicitara a Vodafone, demarata in 2013, si-a facut fani, a strans peste 438. 000 de prieteni pe Facebook, apoi a disparut. A reintrat in atentia presei in 2019, cand s-a pomenit cu un control fulger la stana pe care o are in judetul Salaj. Ce s-a ales de viata sa? .

LUDOVIC ORBAN: Niciun parlamentar PNL nu va vota pentru investirea unui nou guvern

Motiunea de cenzura pe care PSD si UDMR au anuntat ca o vor depune impotriva guvernului Orban nu pare sa il sperie pe premier. Seful Guvernului a declarat, ieri, ca, pentru adoptarea motiunii, PSD si UDMR au nevoie si de voturile parlamentarilor PRO Romania, formatiune politica al carei lider este Victor Ponta si careia alegerea primarilor in doua tururi de scrutin i-ar fi favorabila.

Kelemen Hunor (UDMR): Cei care doresc intr-adevar anticipate ar trebui sa sustina motiunea de cenzura, fiindca altfel nu pot incepe procedurile constitutionale necesare

Cei care doresc cu adevarat alegeri anticipate ar trebui sa sustina motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban, pentru declansarea procedurii constitutionale, a afirmat Kelemen Hunor, liderul UDMR, care.

Marcel Ciolacu, precizari despre motiunea de cenzura: Desi matematic nu avem numarul de voturi, parerea noastra e ca va trece

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, crede ca motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban va trece, chiar daca in acest moment matematic, social-democratii nu au numarul de voturi.

Ciolacu: Desi matematic nu avem numarul de voturi, parerea noastra e ca motiunea de cenzura va trece De cate voturi mai are nevoie PSD

Marcel Ciolacu crede ca motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban va trece, chiar daca in acest moment matematic nu avem numarul de voturi.

Anuntul facut de liderul senatorilor UDMR: Vom sustine motiunea de cenzura

Cseke Attila, liderul senatorilor UDMR, a afirmat ca partidul din care face parte va sustine motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban daca aceasta se va depune, subliind ca formatiunea politica din care face parte nu poate sustine modificarea legislatiei electorale.

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1966 seconds )